Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarzuty dla kierowcy Antoniego Maciorowicza? |
HEDJSKL;W'A
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarzuty dla kierowcy Antoniego Maciorowicza? |
muzyka z głośnika,,,,,,,,,, "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Konia! konia! królestwo za konia! Szekspir Silne uczucia są nieokiełznane jak dzikie konie. Popychają nas do działania, nie pytając, czy tego chcemy, czy nie. Paulo Coelho Emocje są jak dzikie konie. Paulo Coelho maruda Konie są piękne ,a kociaki super ;) PIĘKNE JAK OKRĘT POD PEŁNYMI ŻAGLAMI JAK KONIE W GALOPIE JAK NIEBO NAD NAMI http://www.youtube.com/watch?v=MnR5R4URW34 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tak jak ptaki dzikie konie są symbolem wolności , gdy galopują po równinach ,a wiatr rozwiewa ich grzywy są naprawdę wolne :) Kocham taką wolność :):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
do fatikor oddaj najpierw co ukradles
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |