Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jedwabne do Lomzy |
\Byłam na spotkaniu, nawet zabrałam głos. Było to dla mnie ważne przezycie. Bo keidy mówi się o tak tragicznych wydarzeniach to porusza czlowiekiem. Troche jest mi styd za pewnych łomżyniaków, którzy nie tylko objawili swój antysemityzm, ale i opowiadali takie hierezje.... jon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jedwabne do Lomzy |
ku....goostav wes juz lepiej nic nie pisz na tym forum...jestes jakis jebniety ze ciagle to samo piszesz...nie ma innego zajecia tylko to samo pisac i zasmiecac forum?
|
|
Lotto ---> Kulki
|
|
"Dodam, że mam 18 lat i nieboje sie diametralnych zmian" To brzmi jak ogłosznie matrymonialne :P Nie znam się, ale jak szukasz czegoś trendy to jest taki salon fryzjerski o tej nazwie :P Ale nie polecam, no chyba, że lubisz stać w kolejce 2 dni. A jeśli chcesz znać moje skromne zdanie, to Ja lubię włosy w kolorze czerwoym, jak Milla Jovovich w filmie "Piąty Element". Bardzo seksi :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
KiLeR: ja bym się chętnie pobawił. Jeśli masz jeszcze kilku chętnych, to możemy sobie pochodzić po mieście... Dysponujesz jakimś sprzętem z WiFi? Ja ewentualnie laptopem z kartą D-LINK DWL-G630... Jutro niedziela, możnaby coś wykombinować... Mam kilka bardzo ciekawych pomysłów...
|
|
MrS tam było dawno ale nazwa może nowa hehe Sporo osób tam przesiaduje
|
|
Dżastin, mówisz i masz ;D zycie
|
|
Jest się z czego cieszyć! Sami wywalczyliśmy sobie ten awans odnosząc 8 zwycięstw w 9 meczach, a jeszcze mamy mecz ze słabą obecnie Anglią. Liczę, że minimum 4 mecze to na tych mistrzostwach rozegramy. Tak więc kto może i ma kasę niech już sobie rezerwuje bilety. Obyśmy tylko w miarę fajną grupę wylosowali, to będzie git.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |