Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Wystarczy nie kraść\", miał uszczelniać VAT, wpadł w ręce CBA - tak wygląda PiSowska dobra zmiana :) |
Zapowiada się ciepły dzień :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Wystarczy nie kraść\\\", miał uszczelniać VAT, wpadł w ręce CBA - tak wygląda PiSowska dobra zmiana :) |
Witajcie, Muszę kupić kartę microSD 2GB lub 4GB. Wiem, że najlepiej byłoby na allegro, ale z powodu braku czasu muszę ją kupić w Łomży . Gdzie dostanę ją najtaniej/tanio(nie chcę zbytnio przepłacać)? Które sklepy polecacie? pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pomocne posty
|
|
Re: \\\"Wystarczy nie kraść\\\", miał uszczelniać VAT, wpadł w ręce CBA - tak wygląda PiSowska dobra zmiana :) |
ta nuta jest z tego serialu
|
|
oho chyba kogoś uraziłam z tą dyskoteką
|
|
ale poza kodeksem cywilnym jest jeszcze KD i KK :):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dziadziuniu;-))))))))) dobrze ci tak powiedzieć pomyśle nad tym cały dzień bo zaraz musze zmykać do pracy:-(((((((((
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |