Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier Libii ostrzega polityków ue przed terrorystami udającymi imigrantów |
Protagoras - nie wiem czy sa tam jakies panienki ; P Wole chlopcow ; ) Hmm...co do ortografii, to kazdy pisze jak chce ; O
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier Libii ostrzega polityków ue przed terrorystami udającymi imigrantów |
też szukam, jakiegokolwiek!
|
|
Re: Premier Libii ostrzega polityków ue przed terrorystami udającymi imigrantów |
Andy - to może wytłumaczysz, czemu piszesz o Czeczenach , gdy mowa o masowej produkcji dzieci i życiu z zasiłków? Nie wstydź się - śmiało. I nie odwracaj kota ogonem. Wytłumacz się ze swoich zaściankowych poglądów.
|
|
nie dorabiajcie tego zlodzieja Wieska!
|
|
jakie jakie??????? a ja to jeszcze żyje tamtą chwila....................... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zdecydowanie to bzdura
|
|
Porteczki :) W życiu piękne są tylko chwile .... to moja kwestia ;)))))))))) A Ty już wróciłas ??? ;))))))) Robcio :) Hejka rob.., ale nie wiem czy byłes do konca, bo w zasadzie to 5 koncowych nutek było, także się deczko poprawili. Owszem niedosyt pewien pozostał, ale cóż promocja i komercja górą :) Biess... Czytałam, ze się wybierałes, a szkoda że zadnych innych bliższych info nie było co , gdzie i jak się złapiemy, radyjka w aucie któym byłam nie miałam ... Enya ? Algo? Pan B ? Gdzież Wy ? :) Mmmmm zwieńczenie wieczoru pyszne :)
|
|
Czy jest tv vectra w bloku Moniuszki 6
|
|
Linia ciągła, to zakaz jej przekraczania i najeżdżania na nią!! sam sobie odpowiedz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |