Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier Szydło: Jeżeli w interesie Niemiec będzie osłabienie Polski, to PO zrobi wszystko, czego od niej zażądają |
a co to za miescowosc Krutyn hahahhaa? bezmogzi!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier Szydło: Jeżeli w interesie Niemiec będzie osłabienie Polski, to PO zrobi wszystko, czego od niej zażądają |
navara picapo z papą z tyłu 40.000 zł warta 2 letnia
|
|
Re: Premier Szydło: Jeżeli w interesie Niemiec będzie osłabienie Polski, to PO zrobi wszystko, czego od niej zażądają |
tydzien przed wypadkiem chcial mnie zabic
|
|
słyszałam że Ranczo nie wiem co to jest tylko słuchy mnie doszły gdzieś na jedwabne chyba? i Milano na jeziorko.Ale jak masz 12 lat jak piszą wyżej nie wpuszczą cię raczej 16:)by śmiało weszła no ewentualnie wyrośnięta 14:)ale poczekaj jeszcze się nabawisz na razie ciesz się byciem dzieckiem nie baw się w dorosłą za szybko:)pozdrawiam.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |