Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak kundle skoczyli sobie do gardeł. |
A tak apropos tańca :) Panowie chyba nie mielibyście nic przeciwko temu jakby Wam tak koleżanki po kursie tańca brzucha w amnezjii wylazły na parkiet i zatańczyły hmmmm? ;-)))) http://youtu.be/NwcJ6TV1kfs
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak kundle skoczyli sobie do gardeł. |
dzieci to sie ROBI WE DWOJE!!!!!!!!!!!!! I tyle w tym temacie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
znam znam...
|
|
Uwaga nie polecam P. Moniki Marciniak. za takie pieniądze jak ona bierze to przynajmniej powinna być milsza dla pacjentów. po jednym zwróceniu uwagi o bólu podczas wiercenia od razu chciała zakładać opatrunek i kazała szukać innego dentysty, a na dodatek kazała brać leki uspokajające przed wizytą bo biedna nie może poradzić sobie z pacjentem. nie polecam.
|
|
Znaleziono kluczyk samochodowy na ulicy St. Konwy około godziny 14. 506 500 408
|
|
biess(pieczny) & enya Te słowa to szczera prawda ;) Cieszmy się z małych rzeczy, Bo wzór na szczęście w nich zapisany jest! :):):) algeroth Algi fajny kawałek ,nie słyszałam jeszcze go :) Bardzo taneczny ;) Sposób w jaki myślałaś o swoim życiu zmieni się ...........kalisonów już dawno się zmienił , nie ważne mieć ważne mieć co wspominać :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie widzę w tym problemu. Jeżeli bawiłem się na imprezie granej przez dany zespół to czemu mam nie pochwalić? Ludzie jesteście hienami.
|
|
młody wykrztałcony I jak będziesz w domu siedział ,to przypadkiem nie otwieraj okna bo też może ktoś wleźć.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |