Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prosili pislamistów o pomoc w piątek w nocy w poniedziałek dostali odpowiedź nie ma potrzeby |
w latach 20 tych bedzie pelnij 2 kadencje pr polski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prosili pislamistów o pomoc w piątek w nocy w poniedziałek dostali odpowiedź nie ma potrzeby |
młody wykrztałcony Młody wysoko mierzysz :):):) Ambicja to rzecz pożądana i cenna , byle nie jej przerost ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: prosili pislamistów o pomoc w piątek w nocy w poniedziałek dostali odpowiedź nie ma potrzeby |
niom ja jak byłam w Irlandii to sie cieszyłam pogodą miałam ja 2 tygodnie u nas w Polsce deszcze a tam poleciałam i słonko ::) ale i jak deszcz padał to cieplutki nie przeszkadzał mi :)ale tak na długa metę musi grac na nerwach :)kwestia przyzwyczajenia poprostu
|
|
Brzuchem muru nie przebijesz.. tfu znaczy ten, no głową ;p ;)) A co do Irlandii to fakt, pogoda i jej zmienność były bardzo dołujące, o wiele bardziej niż grube i brzydkie Irlandki :(
|
|
fresz1 Spoko ;) Jak byś chciał to wal jak w dym ;) hehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |