Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tym czasem w TVPiS |
Witam! interesuje mnie kurs na instruktora nauki kat.B czy trudno go zdać?? ile kosztuje??? gdzie najlepiej zdawać?? jak on wygląda??? no i jaka kasa po nim hehe czyli ile zarabia taki instruktor????? proszę o pomoc!! - Czy każdy kraj może mieć swojego führera ? Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką) ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tym czasem w TVPiS |
rok.sana. mój synek idzie od września ale mam zamiar w sierpniu zacząć z nim przychodzić żeby się oswoił i przyzwyczaił..... aż się boję.. podobno jest dwa tygodnie takiego okresu adaptacji ,. mam nadzieję że będzie ok i nasi synkowie będą się grzecznie bawić ;)) Niech moc będzie z Wami
|
|
miałem tam telefon i sie tylko wkur... bo nigdy nie moglem sie dodzwonic w kółko tylko "siec zajęta" i zajęta .Zgłaszałem to w salonie i na infolinii obiecali ze się poprawi i nic. w koncu skonczyła mi się umowa i przeszedłem do play i jest git polecam i jeszcze konsole PS3 dostałem :)
|
|
Masakra ...
|
|
postaram sie nie zagubuć;p
|
|
no jak na razie całkiem miło jest ;)) a lat mam 19;]
|
|
Już sie ogarłem Omania:):) I zaprzestaję marudzenia :):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
|
śpią już pewno, a niektórzy byli na tajnej naradzie hehe
|
|
mykam spać, miłej nocki wszystkim życzę; ))
|
|
ccc
|
|
Żadna odpowiedź nie jest poprawna.
|
|
algo ;) Haha no dobrze, do mnie coś też dotarło :)
|
|
a ja polecam panią Olę ktora przygotowywala mnie w tym roku do matury a teraz uczy moja siostre. Super osoba. Z tego co wiem ukonczyla UW i uczy szkole jezykowej
|
|
ja mam wolny 2 osobowy dla fajnej,ale mi wystarczy i jedno osobowy na tobie moge spac jesli jestes fajna.
|
|
.**********
|
|
kup se paczkę szlugów albo fifkę do zioła :):):)
|
|
Faktycznie bandziorki na wakacjach ;)
|
|
joł robciu, jestemy, tzn ja przynajmniej ;)
|
|
Aha jeszcze przez 13:48s rob.... ;) Hejka robcio :) Grasować zaczynasz ? ;) mario
|
|
kiedyś za 100 dolców mozna bylo kupic gorzałki na wesele dla 100 osób, pamietam czasy jak za dolca była zytnia w pewexie z tłoczonym napisem PEWEX na zakretce i za reszte była guma donaldówka
|
|
widac ze biedna mowila ze ma kilka kurek i tak dorabia do tej kromki chleba. Powiedziala ze jej rodzina juz pojechala i tylko ona zostala w miescie musi sprzedac te jajka i juz wraca. mam serce kupilem wszystkie bo widac ze uczciwa kobiecina. Teraz se o tym przypomnialem jedzac jajecznice przed monitorem. eh szkoda babci
|
|
Co wam jest???? Jakie trzy dni?? Ja nie miałem nawet sekundy problemów z połączeniem :) Ja mam u nich i nigdy w życiu do żadnej innej sieci nie przejdę :)
|
|
|
Donaldówki 0.30$ ;)
|
|
Ta tylko ta babka kupuje te jajka i wciska ludziom kit, tekst o rodzinie też zawsze wciska ten sam....
|
|
młody wykrztałcony :):) To moja babcia :):) Dziękuję ci za okazane serce bo ona dla mnike na leki zbiera :):):) mario
|
|
nie no co ty meg... na koniec byłem w wesołej a dokładnie w starej miłosnej... a wracałem na skruty przez stanisławowo łochów i wiesz jak dalej..???:)) a co oni mogli o tobie sk....e mówić?? no że straszny pirat drogowy z ciebie hihihihihihih :)) Ma zowsze Łomża
|
|
Za moich czasów to się kolumbijke w skrętach jarało :):) Ehhhh jaki to był smak a teraz to w jakichś fifkach buchaja :( Ehh czasy juz i ludzie nie tacy sami :)
|
|
megan - można w każdym z tych przypadków. Oto właśnie chodzi na takich egzaminach - żelazna logika, precyzja i znajomość przepisów.
|
|
Grzecznie rob, grzecznie dobranoc ;))
|
|
a czemu nie na sto dwa????? Niech moc będzie z Wami
|
|
oo szefowa powróciła hehe dobranoc kalesony ;)
|
|
pojawia się i znika iznika...:))
|
|
mam, czujesz?
|
|
beznadziejny kawałem z idiotycznym tematem, moja beznadziejna odpowiedz, zamykamy :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |