środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Raport Klubu"Myśl dla Polski" - "Dokąd zmierzasz Polsko?"

Właśnie, trzeba potrafić:) Gorzej jak się nie potrafi a się wychodzi;) Zresztą z tego co mi się wydaję, to nie powinno być "obrońca Kamila i Pawła", a po prostu ... K. ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Raport Klubu"Myśl dla Polski" - "Dokąd zmierzasz Polsko?"

Chłopie , aTalibowie i Klewki ,czy słyszałeś o tym?.............może wylądują w Łomży?........zapytał ktos tego ,,gościa,,?

Bratniak.

A ja Wam radzę po znajomości:
"Pocałujta...... Wójta

Qufer

Witam.
Na okreslenie tej sytuacji pasuje powiedzenie, "cyrk swój i małpy też swoje".
A tak swoją drogą to rzeczywiście coś jest w pewnych ludziach, którzy nie potrafią żyć normalnie a cały czas zwracają uwagę na siebie. Wydaje im się, żę są najważniejsi a świat bez nich nie istnieje. Chore myśli tak jak ich autorzy.
W tej sprawie zastanawiające jest, dlaczego wójt Piątnicy coś mówi ale nie do końca. Powstało takie wrażenie, że jest to próba jakiegoś szantażu. Tylko po co?
Moim skromyn zdaniem, należy w końcu publicznie zadać pyatnie, kto jest odpowiedzialny za przeinwestowanie w MPWik-u? Czy nas jako Łomżę stać było i jest, aby utrzymywać firmę, której rentowność jest wyliczona na odbiór ok. 100 tyś. mieszkańców ? Tych pytań jest wiele. Dlatego zacznijmy mówić o problemie a nie szukajmy tematów zastępczych takich jak ten, że przychodzi jeden radny do pana wójta i do czegoś tam namawia. Jego prawo.
Natomiast wątek pana radnego Lipskiego jest jak zawsze ciekawy, bo to jest jeden z "gwiazdorów" na łomżyńskiej scenie. Moim skromnym zdaniem, sprawdzenie bilingów a zwłaszcza pana prezydenta jest zwykłym gówniarstwem. Pan prezes Lipski zapewne też ma służbową komórkę. Czy bilingi z niej wywiesza na tablicy ogłoszeń w spółdzielni, aby mieszkańcy kontrolowali jego rozmowy? Chyba nie. Dziwię się bardzo prokutarzurze, która pracuje na polecenie tego pana. Przypomnę sprawę domniemanego znieważenia pana Lipskiego na tym portalu i póżniejszych działań policji i prokutarury, którzy sprawdzali adresy wpisujących posty na tej stronie.
Ciekawe co jeszcze wymyśli mój ulubiony prezes?
R. Cz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org