Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne kłopoty alimenciarza |
młody wykrztałcony Młody Re: Kto ile ma... Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 10-06-11 20:59 92 zakochałem sie w 80 letniej kobiecie czy to ma sens? Autor: młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-06-11 22:54 czy nasz zwiazek przetrwa probe czasu? ja mam 22 skonczone. Poznalismy sie na jagodach. Co radzicie młody wykrztałcony Młody 92 czy 22 ????? oto jest pytanie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne kłopoty alimenciarza |
mam 25 a tym samym skonczone 22
|
|
W Łomży moi mili, w Łomży nie w Warszawie ! Tam to by nie był problem :) maruda - pracy, roboty - whatever byleby hajs z tego był :)
|
|
a kogo to obchodzi? KUPUJE BMWX6 KTO JEDZIE ZE MNA? MARUDO JEDZIESZ ZE MNA?
|
|
TO JA TAK SIKAM:D POZDRAWIAM WSZYSTKICH:D
|
|
Najszczęśliwsi Ci ,którym do SZCZĘŚCIA nie potrzeba wiele :) http://demotywatory.pl/3223321/Najszczesliwsi " Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli." Albert Schweitzer
|
|
robie to co lubie ... kalisonki..:)) lubie pic piwo sobie... jubie jedzić samochodem... lubie ciebie kali..... lubie pisć na forum.... lubie chodzić po lesie... lubie oglądać f1... lubie fajne dziewczyny... to o to chodzi kalisonki??? :)) Kasia
|
|
biess(pieczny) Cześć :):):) Może być bardzo ładnie ubrany ....modne kalesony ;) hehehe Ma duże mięśnie i mózg ;) haha
|
|
a mnie sie udało pszejśc z klasy do klasy :):)
|
|
robciu Zwiewam na razie ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |