Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klub "Myśl dla Polski" w sprawie tzw. "apelu wawelskiego i integracji z UE. |
Nie wyciagaj zbyt pochopnych wnioskow. Szczerze powiem, ze nie bylem na koncercie Papa Dance, ale nie narzekalbym na dzwiekowcow, a raczej na dzwiekowca Radia Lomza bo jest to czlowiek o naprawde wielkich umiejetnosciach i ogromnej jesli nie najwiekszej w Lomzy wiedzy na temat wszelkiego rodzaju nie tylko technicznego przygotowania wszelakich imprez ale rowniez pod wzgledem techniki szeroko pojetej. Poza tym powiem tak- nie uczcie ksiedza pacierza. Skoro wyzej wymieniony jegomosc uznal ze konsola oraz cala nawigacja sprzetu powinna stac na scenie widocznie tak bylo lepiej. Mialem okazje z tym czlowiekiem pracowac i uwierzcie mi ze jest prawdziwym profesjonalista na miare takich firm jak np. Profi Audio. Pozdrawiam serdecznie wszystkich tych ktorzy sie na sprawie nie znaja a wypowiadaja:-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klub "Myśl dla Polski" w sprawie tzw. "apelu wawelskiego i integracji z UE. |
Pysiaczku miła, niestety byłem dziś w pracy, ale od 11:00, więc miałem kilka minut aby napisać tobie kilka słów. POZDRAWIAM NAJWIĘKSZĄ FANKĘ ZESPOŁU PAPA DANCE.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |