Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
u-boot |
ehh wiesz co madziara....ja to wolę marudę;-)Przynajmniej kroków tańca nauczy ,a przecież zbliża się wielki koncert;-)Jak znalazł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: u-boot |
o meg.... jak tam trasa... ???? hehehehehehehehehehhahahahahahahhihihihihihih
|
|
hehehehehehehehehehe pewnie i masz racje marudo,,,, hahahahahahahaha,,, żeby ich tylko nie okradł,,,,,,, ,
|
|
możliwe
|
|
ło matko;-)A kto tu zawitał;-)Aż me serce się raduje;-))) Witaj niewolniku;-)
|
|
kiedyś uczyl mnie Karol(nazwiska nie pamiętam)pracowal w LOK-u,ale potem widzialem go gdzieś indziej,ale i tak polecam LOK(o ile jeszcze uczą:-) )pozdrawiam
|
|
Dobry niewolniku Niestety musiałbys zagłębic się w arkana tematu..., przysposobic treści w nim zawarte ;)) Ech rob... Sprawą priorytetową jest nawiązanie kontaktu bezpośrdeniego ;)) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Omanio i mnie radość duszę rozpiera widząc zadowolenie z mej obecności tak zacnej Bialoglowy. Robcio przejeżdżalem pod ratuszem,a tam .....ciiiiii.Przelożyliście walne?
|
|
tak niewolniku przełożone z niewiadomego powodu..... podobno jutro bądz w sobote,,,
|
|
Czy w Łomży istnieje Spółdzielnia Socjalna? To dobry sposób na bezrobocie. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Sensacji nie trzeba szukać sama się znajdzie. Jedz do Ostrołęki i obejrzyj ich szpital, porozmawiaj z personelem. Lata świetlne Łomża została w tyle.
|
|
robciu nic ciekawego;-)A roślinki jak roślinki,więcej chyba zapamietałam komarów;-( Niewolnik jesteś czy nie??
|
|
dobranoc meg;-)
|
|
a to i ja spadam , bo pateze że dziś i od niedawna tematy się nie kleją.... dobranoc wam wszystkim..:)) milusich snów..:))
|
|
do bunio? co?
|
|
robciu:-) ileż to można spać jeszcze się kiedyś wyśpie wysoko w chmurach
|