Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Totalne zbydlęcenie opozycji. |
a moja poczta pusta;-(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Totalne zbydlęcenie opozycji. |
OMANIA I CD JAK Z GAZETY:D CZEKAJ DOSTANIESZ WSZYSCY SA CIEKAWI CO TO JEST PAWEL
|
|
LISTEM CD I LISTY JESTES KOBIETA TO NA PIERWSZYM MIEJSCU MUSISZ WIEDZIEC TO
|
|
Ja wiem że wam cieżko w to uwierzyć ale taki jest :):):) Jak go zobaczycie to potracicie rozumy na amen :):):)
|
|
"Przepraszamy - ogłoszenie nie zostało znalezione." wiec na pewno jest tak jak pisze justyna vel victor135790 ;-) ;-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W zambrowie? słyszałem o tym szpitalu od miejscowych to syf kiła i mogiła. W Wysokim dużo dobrych lekarzy z Białegostoku się przeniosło z jakiegoś likwidowanego w białym. nie słyszałem żeby lekarze z Łomży się tam przenosili. W Ostrołęce też prowincja jak u nas, a mam pewną wiedze na te tematy, więc jak nie znasz sytuacji, to nie szukaj na siłe sensacji.
|
|
|
dobranoc madziara;-)
|
|
hmmmm,,, no nic nie rozumiem........... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
http://100latnivea.pl/glosowanie/rejestracja?inv=asiaczek705 głosujcie na łomże.Pokażmy że Lomża też potrafi się zjednoczyć.GŁOSUJMY WSZYSCY .WYGRAJMY!!!!!!INNE MIASTA POTRAFIĄ .MY TEŻ POTRAFIMY.GŁOSUJMY ZAPRASZAM I DZIĘKUJE Otwórz Nivea 100latnivea.
|
|
tak to "łatanie jakiś dziur"
|
|
Listy klas wiszę już w szkole na tablicy jak się wchodzi na klatkę schodową...co do spotkań z wychowawcą to Ci nie powiem. Właśnie skończyłam ILO i nie pamiętam jak to było, ale na ban w sierpniu będzie obóz integracyjny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |