Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża na całą Polskę znana |
w sumie wpadłam na pomysł i uważam że jest spoko ale kosztuje jest związany z odzieżą i jest jeden sklep taki podobny tu w lomży i powiem ci że nie wymaga wielkiego wkladu finansowego tylko potrzebny by dobry lokal nie wielki ale w dobrym miejscu i raczej stać by było innych na zakup towaru
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża na całą Polskę znana |
ehhhhh kolesia-89 :):):) Takie czasy:):) aby szybciej i dez uczucia :( a to nie na tym polega :) W listach pisało się wszystko co się czuło :):P) i nie było ważne że szło 2 tyg. miesiąc ważne było że się czekało i dostawało odpowiedź :):):):
|
|
nie co ty spoko jest to ludzie ohujeli
|
|
a priorytet
|
|
spokojnie z napisaniem to ja sobie poradzę bez problemu chodzi że mam dylemat po prostu. j/w obciach czy nie? :) PROBI88 piszesz już?? :)
|
|
maruda Twoje porcięnta już są :) Miło to słyszeć Dziaduniu :):):)
|
|
Cudze chwalimy , a swego nie znamy !
|
|
kolesia-89 Żaden obciach :):P) Przyjemnie jest dostać taki zwyczajny normalny list . Uwierz mi :)
|
|
NIE MYŚLCIE SOBIE ŻE JESTEM ODMIEŃCEM TYLKO NIESTETY OFIARĄ SYSTEMU KTÓRA SWE UCZUCIA PRZELEWA NA PAPIER TAKIE BUTY
|
|
Dobranoc moje galotki :):) to i ja idę spać po dniu pełnym wrażeń :):):) A uwierz mi że ten dzień był tego warty:):):)):):)
|
|
hmmmm mi się wydaje że w tej sytułacji nie ma różnicy on pujdzię prostszą drogą i zadzwoni znając facetów
|
|
PROBI88 niespełnionym marzeniem?? hello kochasz piszesz trzymasz marzenie w garści i mówisz że jest nie spełnione?
|
|
widzę wspomnienia... jak to miło nocą do szuflady po stare pudło pełne wyblakłych kopert z serduszkami hehe
|
|
Restauracji KFC
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |