Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakim językiem władał Kołakowski na Malcie :) |
dokladnie.ja się kiedyś zakochalem w Lomży,acz nie tylko w tym mieście. jakby autkiem to piękny widok na rzeczkę jest w Siemieniu z przydrożnego parkingu,altana itd,super miejscówa.polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakim językiem władał Kołakowski na Malcie :) |
ejkum,kejkum Olo ratuj.
|
|
No do wyliczania takiego mam to, co napisalem... ze to nadal jest 340zl na osobe... wiec nadal jest to bardzo niski poziom zycia, a starasz sie robic wrazenie wynikiem, bo 4080 to juz sie wydaje duzo... Tak, duzo, ale nie na tyle osob... Nie chodzilo mi o zadne male, czy duze zasilki, chodzilo mi o logike takiego argumentu. Dorabiasz na sile ideologie do moich wypowiedzi, chociaz juz wyjasnilem o co mi chodzilo dokladnie. Pozwol, ze sam sie bede troszczyl o moje pieniadze, dobrze? O swoje sie mozesz wyklocac, ale o moje sie nie martw :) Czeczeni czy tu beda, czy ich nie bedzie, to panstwo ukradnie mi na podatki tyle samo. A skoro mi ukradnie, to te pieniadze tak czy inaczej juz przestana byc moje. Nie obchodzi mnie na co kto wydaje swoje pieniadze. Nie obchodzi mnie, czy nazre sie pan i wladca, a reszcie rzuci kosci, czy podzieli na rowno. Jak ktos uwaza, ze dzieciom dzieje sie krzywda i wie cos na ten temat, to niech to gdzies zglosi, moze ich pozamykaja za znecanie sie nad rodzina. Tyle mam do powiedzenia w temacie.
|
|
i co zobaczyłeś
|
|
Na Wojska Polskiego jest salon który przyjmuje suknie w komis. Można tam też tanio kupić lub uszyć suknie na zamówienie. To jest salon mody ślubnej bellissima
|
|
madziara a to zwinna pszczółka z Ciebie lub dobrze zorganizowan :) ?
|
|
![]()
|
|
Witam!Polecam dr Załeskiego,mieszka w Lomzy ale pracuje w Ostrolece.Przyjmuje prywatnie w Lomzy i chyba w Eskulapie .Pozdrawiam
|
|
jak zwykle nic niema norma.
|
|
dziadka_kalesonki tak przeważnie jest;)
|