Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dyrektywy dla Tuska |
kobiety to chytre stworzenia, ale swiat bez nich bylby nijaki janek nie trzeba miec kasy zeby nie byc wiesniakiem, trzeba sie dobrze zachowywac a zreszta jak ty mowisz o waleniu gruchy to co ja ci tu bede tlumaczyl hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dyrektywy dla Tuska |
te maciek ja tu odp dalem na post ptysia a ogolnie nie popieram akcji pomocy na zasadzie dofinansowania, polowa kasy podrodze znika albo i jeszcze wiecej a pomoc dociera i tak nie dotych co tzreba
|
|
Jeżeli dociera do dzieci i jeżeli jest to nawet 1/5 tego co dotrzec powinno to lepsze to niż nic. A jeśli ktoś po drodze okrada fundację to ON będzie musiał z tym żyć - na pewno będzie baaardzo szczęsliwy... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Mi jest obojętne z którą korporacją jadę, ale najczęściej jakoś zamawiam MPT. Ale w MPT mi jeden gość podpadł, nr boczny 3 z poldasa, naokoło chciał mnie wozić jak w nocy z imprezki wracałem - z nim więcej nie pojadę. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |