Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypowiedz posłanki LPR Haliny Szustak. |
Skoro ostatni zobaczył przed sobą dwa białe kapelusze - nie był pewny czy ma na głowie biały czy czarny, środkowy widząc przed sobą biały kapelusz nie był pewny co ma na głowie i co ma na głowie ten który siedzi za nim Wyczuwając zawahanie swoich kolegów siędzących za nim ten pierwszy wiedział że ma na głowie BIAŁY kapelusz :D Krzysztof
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypowiedz posłanki LPR Haliny Szustak. |
Witam. Czytam forum juz od dawna, ale wypowiadam sie po raz pierwszy. Zastanawia mnie pewna sprawa. Dlaczego ronda i mosty w Lomzy nie sa nazwane tak jak ma to miejsce w innych miastach? Troche zagmatwane jest stwierdzenie "na rondzie przy skrzyzowaniu ulic Pilsudskiego i Zawadzkiej" albo "rondo przy Szosie Zambrowskiej i Sikorskiego" Inny problem: Teraz uzywamy pojec "stary most" i "nowy most". A jak bedziemy mowic, kiedy pojawi sie trzeci most na Narwi (obwodnica?) Czy nie mozna tym obiektom nadac jakichs nazw? Co Wy na to? Moze jakies propozycje? Pozdrawiam _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Przed chwilą dał mi znać kolega że dziś 2003.08.05 jest w skrzynce naprzeciwko Szeptela. Nie wiem czy tylko tam, ale jak powidział jego antyradar, tam napewno jest. Pozdrawiam
|
|
Jak gosc ze swiata to gosc ze swiata a nie jakis tam leper prowincjusz , ja bym prosil o Arnolda szwajcenegera , pogadamy o terminatorze i dlaczego mlody oconor zginie w 4 czesci
|
|
Uriczystosc piekna.... szkoda tylko ze zolnierze mieli po prawicy piwo , juz na taki dzien i uroczystosc powinni wladze miasta zamknac te ogrodki piwne , jak by to wygladalo gdyby 20 metrow od grobu nieznanego zolnierza piwo ludzie pili podczas swieta wojska .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |