Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tyszkiewicz pyta? |
nieee on ma granatowego my mieliśmy zielonego Dan.... DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tyszkiewicz pyta? |
Sun ok już wiem wojskowy kolor bardziej znam Twojego męża Ciebie nie pamiętam ..... ale za to znamy się z forum bliżej :-) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja Ci radze kup jej prezent będzie zadowolona :-) Za niedrogo sprzedam !!!! Niech moc będzie z Wami
|
|
ja dziś nie zdałem;))
|
|
czemu robisz sobie zarty z czyjegos szczescia?
|
|
no właśnie a później jak ja jeździłam to Ciebie nie było :) poza tym co tu taka cisza haloooo ludzieee?!! gdzie wy sie pochowaliście?
|
|
Dzięki wszystkim za pomoc. Do czarnasukaczarna: Ogólnie wydaje mi sie ze jezdzić to ja umiem gorzej z przepisami no ale kilka godzin doszkolenia by sie przydało:)
|
|
Nikt się nie chowa;-)) Robciu gdzie jesteś???
|
|
Omanio :) parasole były obok mogłaś się skryć :) zresztą miałem kurtkę nie zmokła byś przy mnie :) Niech moc będzie z Wami
|
|
sun a ja cały czas czekałem na ciebie pod parasolami :( tyle godzin że schlałem się w między czasie 2 razy :)
|
|
niebiańska przyszłośc ;)
|
|
czy ktoś się orientuje czy jest teraz podłączona?
|
|
Zapraszam do mojej firmy Zakład Pogrzebowy Radość ul. Cmentarna 7 18-400 Łomża U nas zaczęcie nowego życia kosztuje mniej..... A w naszych trumnach wyglądasz jak żywy
|
|
hmmm freszzz mówisz??? omanio ty mój pluszaku ty mój , wiesz fresz to już koniec....:(( Niech moc będzie z Wami
|
|
ZAPRASZAMY !!! LUDZIE CO STAWIAJĄ BŁĘDY ORTOGRAFICZNE PŁACĄ PODWÓJNIE !!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
maruda serio? żebym wiedziała że mam przyjść to bym przyszła nikt nie zaprosił mnie heheh ;P ja nic nie wiedziałam wybacz...mam nadzieje że Ci już przeszło te "upojenie" ;)
|
|
SUN a gdzie D... ???
|
|
zbychu,a Ty wierzysz w życie pozagrobowe?
|
|
robciu :) Frez się pochlasta przez ciebie skórką od chleba :( Chcesz mieć dziewczynę na sumieniu?????? Niech moc będzie z Wami
|
|
Zbychu a śpi już ;)) hehe Niech moc będzie z Wami
|
|
ja Ci sprzedam ale klepsydrę jak chcesz albo nekrolog jak chcesz ??? Wszystko dla Jadzi hehe "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Sun to zaraz go obudzę haha
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |