Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Nie ma w Polsce obcych panów, czyli Polska jest wolna.\" tak dziś stwierdził Andrzej Duda |
LegendarnyObywatel Legendarny pojechałeś po bandzie tą nutą ;) hehe Jak miła sercu nawet drze się to i tak jest ok ;) Nie znasz praw kobiet ;) ???? http://www.demoty.pl/prawa-kobiet-26977 *Sun* W podpisie wklejałaś czy na forum ? Tak jak z linkami muzycznymi to się robi tylko w profili w miejscu na podpis ;) [ img ]...http://www.obrazki.info/zoom_image.php?id_phot=5686...[ /img ] Spróbuj jeszcze ,tylko usuń kropki i spacje z nawiasów ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Nie ma w Polsce obcych panów, czyli Polska jest wolna.\\\" tak dziś stwierdził Andrzej Duda |
megan Miło Ciebie widzieć chociaż na trzy chwile :):):) Kalisony też na chwile ,bo obudziły się i dalej idą lulku ;) DOBRANOC "bandziory " ;) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Re: \\\"Nie ma w Polsce obcych panów, czyli Polska jest wolna.\\\" tak dziś stwierdził Andrzej Duda |
Pani moja Wybacz,ale prócz udogadniania Tobie życia walę fuchy na boku i zaniedbalem moją Wladczynie. poczytalem i.......dobrze,że ja mam Wlaścicielkę i nikt nie rości do mnie praw:-) ciiiiii śpijcie Dziatki:-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wczoraj słyszałam rozmowę kierowców PKS w Łomży w autobusie opowiadali sobie o tym jak jeden z drugim handlują kradzionym paliwem z PKS i jeżdżą na kacu czeto pijani -Z Kochana Policja w Łomży zajmijcie się tym bo jeszcze dojdzie do tragedii na drodze i zginą niewinni ludzie i przypadkowe osoby.Co tam się dzieje? w tym PKS w Łomży,Kolnie, Grajewie ? o Boże:(
|
|
Mam nadzieje że PKS Ci tych oszczerstw nie odpuści Amen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |