Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kacza banda |
A-Z, ''Siebie również mogę nazwać homofobem, skrajnym nacjonalistą, również wyrażam niechęć do muzułmanów, czarnych czy lewaków. Ale to jest moje zdanie, moje sumienie i moje przekonania'' Bałabym się Ciebie. Masz te cechy ludzi , których nie lubię i kojarzą mi się z pewną grupą ludzi, dodam ludzi którzy mają pewną manię wyższości swoich racji, swojej osoby.Bez obrazy, moje spostrzeżenie, może mylne. Co to są ''lewusy''? uwielbiam takie podzialy:) Nie ma nic pomiędzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kacza banda |
Ja jadlem dwa razy.pierwszy raz tak srednio mi smakowal w bulce,ale drugim razem zjadlem zestaw,czyli mieso+frytki+surowki i byl dobry.Duzo zalezy od tego kto przygotowuje kebaba.
|
|
fresz1 fresz znowu rozśpiewana ;)
|
|
Miło jest spędzać czas z ludźmi z poczuciem humoru :) ............humor w naturalny sposób łączy się z dużą wyobraźnią; biada wyobraźni, której nie towarzyszy dowcip;) urbi et orbi
|
|
robciu Wiesz ,że kalisony ranny ptaszek ,wyspałam się i grasuje hehe
|
|
Na Ciebie gniewać się ? Nigdy w życiu hehe Zaraz sprawdzę ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
|
*Sun* Witaj *SUN * :):):)
|
|
Jest dosyć duży wybór szkółek u nas i w okolicy. co polecacie i jakie są ceny. Może zrobimy mały ranking. Pozdrawiam serdecznie. rudy błazen z druhem
|
|
Witam Mam do sprzedania sprzęt opisany poniżej: -Hantle 2x5kg -40 zł -Stojaki na sztangę - 100 zł Po zdjęcia proszę pisać na e-mail
|
|
Mój niewolnik głodny ? Pani nakarmi hehe http://www.bravo.pl/foty/k--e--b--a--b/idm,100995/ids,120897/t,soc/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |