Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy pierwszą ofiarę bomby termobarycznej |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mamy pierwszą ofiarę bomby termobarycznej |
Ledwo chodzi a już fikołki robi hehehe Ja tak na chwilkę tylko od czasu do czasu wchodzę ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzień dobry ,recepta na znalezienie dobrego mężczyzny lub kobiety jest prosta .po pierwsze i to samemu być dobrym ,nikt dobry nie będzie chciał być z kimś złym ,po drugie to chcieć znaleźć taką osobę -ten punkt moze jest nawet najwazniejszy ze wszystkich ,po trzecie ,to szukać -co wcale nie znaczy ,zeby chodzić z lupą i lornetką ,a oznacza obracać się w jak największym gronie osób i normalnie być tam obecnym ,być sobą . pozdrawia Myślicielek
|
|
wczoraj byłam u dr ściany i mimo, że byłam u niego pierwszy raz i że widać było blizny po operacji to nie zapytał o nią, więc sama napomknęłam o torbieli a on nic.. zdziwiło mnie to, inni lekarze prosili o dokumenty itp. żadnych pyt o antykoncepcję, ogólnie chłodny i zasadniczy.nie wspomnę już, że odesłał mnie z kwitkiem, a przyszłam do niego z konkretnym problemem.
|
|
PANI,ja nie zwiewam,lecz czasami życie plata figielki...od czasu do czasu zaglądnę do mojej PANI:-) 7angel skont Masz moją fotkę?akurat polożylem sobie maseczkę hehe urbi et orbi ![]()
|
|
a tam jest warsztat??
|
|
|