Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kapitalny pomysł pisowskiej służby zdrowia. Rozładowanie kolejek gwarantowane. |
Może się uśmiechnie cie na chwilę : Mama patrzy przez okno i widzi, jak Jasio pije wodę z kałuży: -Nie pij tej wody, przecież tam żyje mnóstwo bakterii! -Już nie! Przejechałem je kilka razy rowerem! hahaha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kapitalny pomysł pisowskiej służby zdrowia. Rozładowanie kolejek gwarantowane. |
Pogromca_kretow_6 Przychodzi mi ma myśl "Retro"... jak w Łomży dzieje się coś ciekawego to przeważnie tam ....ale to tak tylko głośno myślę ;) Nie mam na ten temat oficjalnych wiadomości ;)
|
|
Re: Kapitalny pomysł pisowskiej służby zdrowia. Rozładowanie kolejek gwarantowane. |
wolny niewolnik Mój niewolniku zamiast Swoją Panią zabawiać to takie smutne kawałki zapodajesz ;) To Swojej Pani Mój niewolnik powinien maseczki robić i wachlować , a nie sobie ;)hehe 7angelfree Ten pan to mistrz drugiego planu hahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |