Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CAŁY ŚWIAT PRZEPRASZA PREZYDENTA - PRZEPROŚ I TY |
Jeszcze sie duzo musze uczyc zeby gaz montowac,czepiam sie bo jestem strasznie czepliwy,a nie lubie jak ktos opowiada ze cos tam komus sie zepsiuło i juz jest sposob zeby komus łate przypiac.Tez pisałem wczesniej ze głeboko mam to kto i gdzie ten gaz załozy,znam sie chyba ze wszystkimi chłopakami na stopie przyjacielskiej,a ze branza jest mi bliska to bede bronił ich jak leeew,dlatego miałem goraca prosbe zeby polecac warsztaty,a nie odradzac,bo opierasz sie wtedy na jakims pojedynczym przypadku i to nie swoim a twojego brata,moze własnie u niego był jakis problem i chłopaki zapomnieli (lub zrobili to celowo)polutowac ten przewodzik czy co tam bys sobie zyczył,takze zaden argument do tego zeby komus odradzac ten warsztat,albo to ze duzo pali ,jeszcze mi sie nietrafił klijent zeby w rozmowie o gazie powiedział ze mu mało pali.I tyle ...chciałem powiedziec a gaz załozyłbym pewnie w ...porzadnym zakładzie montazu gazu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CAŁY ŚWIAT PRZEPRASZA PREZYDENTA - PRZEPROŚ I TY |
hahahaha ... ojezu jaki kwas ... hahahahaha
|
|
ty na jedna czyszczarke narzekasz jery, a co bys powiedzial gdybys mieszkal przy trasie64. latem goraco, a w nocy okna otworzyc nie mozna bo tir za tirem jedzie- to jest dopiero halas. jak jest za goraco to do 23 jest spokoj bo maja zakaz jazdy, ale potem jak to wszystko ruszy w nocy ..3ba wstac i okno zamknac (bog zaplac za okna z terrazy2ow, dobrze tlumia)
|
|
Tym razem kilka przykładów o motocyklistach bez wyobraźni którzy stanowią największe zagrożenie na polskich drogach w sezonie letnim. Dla nich nie istnieją przepisy ruchu drogowego, są panami na drogach. Ginie ich coraz więcej popisując się brawurową jazdą. Do 20 sierpnia na warszawskich drogach zginęło w 2005 r. 7 motocyklistów - tylu, ilu w całym 2004 r. Policja wiąże to ze wzrostem zainteresowania młodych ludzi tzw. ekstremalną jazdą na motorze. Zespół prasowy Komendy Stołecznej Policji przypomniał w czwartek o śmierci kolejnego motocyklisty. W niedzielne popołudnie na al. Krakowskiej w Raszynie pędzący na tylnym kole 28-letni Mariusz Sz. stracił panowanie nad motocyklem i z olbrzymią prędkością uderzył w barierę rozgraniczającą pasy ruchu, ginąc na miejscu. Ofiara wypadku była znana jako bardzo dobry, ale jeżdżący wyjątkowo brawurowo motocyklista. Potrafił jeździć nie tylko na tylnym, ale także na przednim kole. Feralnego dnia mógł jechać z prędkością nawet 150 km/h. Z kolei w maju na Trasie Toruńskiej niedoświadczony motocyklista stracił panowanie nad pojazdem i z dużą prędkością uderzył w barierę, ginąc na miejscu. W lipcu w al. Ujazdowskich młody człowiek na rozpędzonym motorze wpadł na pieszego - obaj nie mieli szans na przeżycie. W sierpniu w Pustelniku k. Mińska Mazowieckiego mieszkaniec Sokołowa Podlaskiego rozbił się podczas wyprzedzania skręcającego w lewo samochodu. Jechał z tak dużą prędkością, że motor odbił się od auta i uderzył w drzewo. Mężczyzna, którego odrzuciło ok. 30 m od miejsca zdarzenia, zmarł w szpitalu. Najczęstszą przyczyną wypadków na motorach jest nadmierna prędkość, przecenianie umiejętności kierowania motocyklem, przejeżdżanie na czerwonym świetle, wciskanie się między samochody, a w końcu „zwykłe szpanerskie popisy”. Wypadków można by uniknąć, gdyby motocykliści przestrzegali przepisów ruchu drogowego. Niestety, ale i media zajmujące się tematyką motoryzacyjną bezkrytycznie popularyzują taki styl jazdy, mają swój udział w wypadkach motocyklistów. Przecież tam dowiadują się młodzi kierowcy jak jeżdzić na jednym kole, czy bez trzymania kierownicy, jak stawać na siedzeniu w czasie jazdy. Nie ma tam jednak ani słowa o niebezpieczeństwach towarzyszących tym akrobacjom. Za każdym razem brawura, brak wyobraźni czy też chęć zaimponowania kolegom biorą górę nad zdrowym rozsądkiem, nic dziwnego że motocyklistów nazywa się kamikaze i dawcami organów. Pozdrowienia. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
"Wsadzić mandat jednemu z drugim za spowodowanie utrudnień na drodze, przecież można za to karać!" Można również karać za używanie klaksonu na L-ki.
|
|
Moja siostra ma na imię Elka, proszę mi tu przeciwko niej nie proteścić!!! Jak szanowny kolega ma jakieś obiekcje to proszę ubrac się w kamizeleczkę z literką "L" i rozwinąć piechotką na prostej ową magiczną prędkość 50 na godzinę. Protest będzie odnotowany w lokalnech mediach a autor udowodni, że MOŻNA! Mocium Panie. .
|
|
Ryska!piszesz- ech życie........a jeden znajomu góral mawiał "Żyć aby rzyć".Pozdrowka.
|
|
Ja tam nie bronię Mandarynie robienia kariery artystycznej, ale może szybciej by do czegoś doszła np. w tańcu przy rurze??? Dlaczego w tym kraiku wszyscy biorą się za rzeczy, o których nie mają pojęcia?
|
|
"PRZEPRASZAM, ŻE SPIEPRZAM !" |
ja pierdole co za kapiszon czy naserio on chciał żeby jego reklama tak była przyklejana ?? ja myśle że zamiast tych reklam pajaców na stronach mogli byc coś zrobić no nie ? .
|
|
Virgin niestety wygrała ta przemądrzała pinda, która zgrywa wiekszą idiotkę niż jest! .
|
|
wychodzi na to, że słowiki zaczynają wyć ... a nie śpiewać.
|
|
Ul. Sienkiewicza - to dwie kamienice (jedna ładna), dwie budy parterowe oraz kościelny plac i mur (też kościelny)! Co Wy więc gadacie o tradycji tej ulicy? Kto tam , i po co ma spacerować? A dla kogo te "zatoki parkingowe? Ponadto słyszałem coś paskudnego o finansowaniu remontu kamienicy śledziewskich... Dobrze, że się robi coś w mieście, ale czy to znowu musi być podejrzane, albo głupie? mój świat - moja muzyka
|
|
A tak a propo budowli przy kościele Ducha Świętego, kto pozwolił, aby taki budynek z koszmarów nocnych postawić w miejscu, które być może jednym z ładniejszych miejsc w Łomży. Gdzie był architekt miejski? Może teraz przyłączy się w czynie społecznym do rozbiórki tej budowli przypominającej albo kościół (główna nawa i dwie boczne), albo halę produkcyjną.
|
|
wywieszcie jeszcze reklam ze 100 albo zrubcie ze strony tablice ogłoszeniowo. Niedługo to te plakaty z tym sroczyńskim to na dżwiach bedą wieszać.
|
|
mąż ja zucł cos takiego czytałem w fakcie rudy błazen z druhem
|
|
Hehe mała sciane maja :P
|
|
Na zadawane mandarynie pytanie: dlaczego nie spiewasz na zywo ? odpowiada krotko: bo spiewam lol2...
|
|
GŁUPOTA TO ZBRODNIA ! |
nie prubuj bo zobaczy i cie zgarnie
|
|
czyli koniec świata już blisko :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Choc to pytanie Macka nie bylo skierowane do mnie, widzac ze nikt nie odpowiada, postnowilem sprobowac. Czy tu chodzi o mistrzostwo Polski juniorow w latach 60-tych, kiedy to Nasz LKS minimalnie przegral w finale z Gwardia Warszawa (0:1, jak pamietam)? Nawet znalem osobisice kilku zawodnikow z tamtej druzyny LKS-u, ale nie chce rzucac juz nazwiskami. Pozdrawiam, wychu Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
na poznańskiej w klubie jeździeckim karino Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |