Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Załatwieni na cacy!!!!!!!!!!!!!!!! |
:)))) Fajnie jak schodziła ze schodów i zaczęła coś śpiewać :) Nie mogłem się powstrzymać od śmiechu. Cały czas w pamięci miałem jej ostatni "utwór" :) Wykonanie pierwszej piosenki było fatalne! W drugiej uratowała trochę skórę, ale ogólnie poziom był żenujący. A komisja czemu nic nie mówiła? Padło tylko zdanie, żeby Mandaryna otarła łzy :) Trochę żal mi się jej zrobiło, no ale jak się nie umie śpiewać, to się nie śpiewa. Virgin powinno wygrać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Załatwieni na cacy!!!!!!!!!!!!!!!! |
No w sumie można się zgodzić z Ewuńcią1, bo niby czemu dobry samochód ma być gorszą zaletą niż dobry wygląd :/
|
|
Mandaryna gra muzykę taneczną, więc nie trzeba jej słuchać. Ja ją traktuję bardziej jako DJ-kę tworzącą muzykę niż jako piosenkarkę.
|
|
Psiekrwie, zniszczyli mi tą budową świetne miejsce na specer z psem. rudy błazen z druhem
|
|
ciekawe czy aby ta pazerna reklama pa jaca urzedasa nie odniese odwrotnego skutku
|
|
ta budowa miała ruszyć już w piątek, a dziś jest już poniedziałek jak wyglądam przez okno to niewidze by coś tam sie działo:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |