Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tania Łomża wg PO?? |
zajrzyj na strone www.esc.pl maja najlepsze ceny i dowoza towar do domu. we wtorek odbieram od nich notebook ASUS A3L 5012 za 2699 PLN. OSKUBALIŚMY PELIKANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tania Łomża wg PO?? |
jest 2-letnia miedzynarodowa gwarancja.o punkcie serwisowym nic nie slyszalem.
|
|
A jakie są ceny? W British School i w Alma Mater? Ktoś wie? A w ogóle: gdzie sie można porządnie w Łomzy francuskiego nauczyć? "Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"
|
|
...było napisane
|
|
bigi2004: napisz swój numer GG. Skontaktuję się z Tobą i załatwi się sprawę... "Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"
|
|
a ja 2:0 hehe
|
|
Widzę , że jesteś mocno zadowolony z publicznego macania przez młodą babkę , niestety nie każdy ma takie upodobania. Jak wchodziłem tylko ochroniarz spytał mnie czy nic nie wnoszę , żadnej kobiety nie widziałem. Na drugi raz za pasek wsadzę wibrator , jak go wymaca to będzie miała prezent. Już wiem dlaczego tak się zapaliłeś do chodzenia na mecze. Polecam Ci stronkę ŁKS-u http://www.lkslomza.9x.pl/. Co do typowania w ŁKS-ówce , wk...ła mnie bo raz jest , raz jej nie ma i odpuściłem , za to na stronie j.w. trafiłem wynik z Mexyku i też wczorajszy. Pozdrawiam wszystkich kibiców naszej dryżyny.
|
|
Zapalmy świeczki [*] za ofiary ataku terrorystycznego na WTC 2001 [*]
|
|
Zgineło tam niecałe 3000 tysiace osób !! :( [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] "Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"
|
|
czy wiecie gdzie i za ile mozna pojeździć konno w łomży i okolicach. z gory dzieki. jarek
|
|
[*]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |