Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najnowszy sondaż; PiS spada na 27 % , PO jdzie w górę |
maruda mi tam pasuje mam raptem z 10 kroków :D ale nie wiem czy "komuś" moja osoba nie będzie przeszkadzać...więc...chyba nie będę sie udzielać :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najnowszy sondaż; PiS spada na 27 % , PO jdzie w górę |
anusiak to byla suka pavlaznawary szla po bialko
|
|
nie nie taki fajny piesek ma tak na imię:).Myślałam że coś o tym możesz wiedzieć:)
|
|
Więc jak będzie ładna pogoda to chętnie się spotkam i wybiorę na taki spacerek;-)
|
|
Czy wie ktoś jakie są ceny wynajęcia od osoby w powyższym ośrodku? Szukałam w internecie ale niestety nie udało mi się znaleźć.
|
|
trebor 5 miesięcy? jesteś pomocnikiem maszynisty? hehe z kim pracujesz? hehe Posłuchaj poczytaj sobie o szkodliwości nitro i farb z kałamaży i zgłoś do kadr albo od razu do wodza swojej ukochanej drukarni że za szkodliwe warunki pracy te twoje 1100zł to troche mało Albo za pare lat sprawdź stan swojego uzębienia Pozdrawiam Jak chcesz to sprzedam ci temat jak szybko i bezboleśnie układać papier omijając napowietrzanie które i tak jest bez sensu
|
|
agusia84: to Ty nie wiesz że teraz wszystko w Chinach się robi :) ? Markowe rowery i ten najtańsze ... a sklep Korsa naprawdę polecam !!!
|
|
Witam. Czy w Łomży robi ktoś prywatnie USG ginekologiczne... chodzi o panią doktor:) Ile kosztuje? Z góry dzięki za odp
|
|
Najnowszy sąndaż; PO spada na 2,7 % , PiS jdzie w górę |
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |