Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najgorszy rok w histori Polski |
ŁOMŻYŃSCY BYZNESMENI MENTALNIE ŻYJĄ W XIX WIEKU - ŻENUJĄCE WYPOWIEDZI W STYLU : 50 PLN TO NIE PIENIĄDZ (ciekawe że nie pieniądz dla klienta a już dla sklepu dbającego o opinię to już WIELKI PIENIĄDZ ) BOGU WINNA DZIEWCZYNA MOŻE PRACĘ STRACIĆ (a za co ? za to że nie umiejętnie oszukuje klienta ? ) WSZĘDZIE OBGADUJĄ KLIENTA (gwarantuję, że nie ) PleasuremexC18 - jego wypowiedź jest najbliżej prawdy - KLIENT NASZ PAN - ale jak obsługa może wypełniać takie zasady skoro kierownik daje "dobry przykład". Niech moc będzie z Wami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najgorszy rok w histori Polski |
o ja pitole teraz to on splajtuje tak jak ten sklep z szynką < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Dziękuję i również miłego oraz udanego dnia życzę ;) Niech moc będzie z Wami
|
|
Donald dobre porownanie :) Nie wiem jak to jest, czy to tylko u nas, czy wszedzie tak samo, ze winny jest zwykle poszkodowany... treboR: "wydaje mi się że spokojnie 20-25po 18 byś tam jeszcze kogoś zastała z obsługi. " Masz racje, wydaje ci sie... moze sprawdz... "Ogólnie też musisz być roztrzepana nieźle skoro umkło ci to żeby odrazu upomnieć się o te pieniądze jak wygrzebałaś te 10pln." Raz na pare lat kazdemu sie moze zdarzyc jakas dziwna akcja, tylko co to ma wspolnego z zachowaniem kierowniczki? Przeciez widzisz, ze nie chodzi juz o kase, nikt nikogo za reke nie zlapal i nie oskarza o kradziez. "Co chodzi o to co podsłuchałaś to wiesz ze w nerwach ludzie słyszą to co chcą może usłyszałaś coś piąte przez dziesiąte a reszte sobie dumówiłąś nie mówię że tak było ale zastanów się trochę. " Ale pani kierownik jakos sie nie wypierala tego, ze powiedziala co powiedziala... "Może ta kierowniczka chciała poradzić się koleżanki co w takiej sprawie należy zrobić. " W czym sie poradzic? Przeciez skonczyla juz rozmowe, klientka poszla, sprawa zamknieta... Chciala zasiegnac fachowej porady o stanie zdrowia psychicznego klientki? "Ogólnie wiesz ze to nieladnie podsłuchiwać" Smiech... Donald juz dobrze to podsumowal... Ciekawi mnie jak wpadles na pomysl, zeby podsluchiwaniem nazwac sytuacje, gdy ktos nadaje na pol pawilonu? To pewnie nalezy uciec, zeby przypadkiem nie uslyszec? "Jak byś była dobrą osobą to przemilczała byś to a nie stwarzała problemy." No to juz jest kpina :) Zostac obrazonym, nie doczekac sie przeprosin i wychodzi na to, ze jeszcze trzeba pokornie spuscic glowe, zeby nie byc zla osoba. A ktos kto obraza, jest "Bogu ducha winny" i zachowuje sie normalnie. Mam wrazenie, ze ten post przekroczyl granice absurdu :) Moze zechciej zauwazyc, ze w przeciwienstwie do wielu podobnych sytuacji, ta nie zostala tylko opisana na forum. Najpierw byla proba wyjasnienia tego na miejscu i osoba zainteresowana miala okazje swoj blad naprawic.
|
|
do czesio,vzyli paw;aznavary lecz sie cpunie pawelznavary zaklada kaptur jak jezdzi na prostytutki to chory ru.chacz a czesio to pawelznavary czesio tanczy na rurze
|
|
Wiele osob pisze wciaz o pieniadzach... Zwroccie prosze uwage, ze tu nie o nie chodzi. Kase wcielo, co sie z nia stalo nie wiadomo i nie o nia chodzi, sluzy tylko za tlo calej sytuacji, nie ma sensu rzucac na slepo oskarzen. Cale zamieszanie jest z powodu sytuacji jaka miala miejsce na sam koniec historii i o to glownie chodzi.
|
|
dziadka_kalesony Pokierowałem się Twoimi propozycjami co do biżuterii i kupiłem srebrny zegarek z piękną bransoletką. Ceny podawać nie będę bo sam jestem w szoku :P Także dziękuje Ci za pomoc :)
|
|
do czesia nie pisz do mnie bo w moich oczach jestes zlodziejem,oszustem,gejem.
|
|
Export to moze ujdzie ,ale wyborowe jest 100 razy gorsze od warki wiec tez czekam na otwarcie .
|
|
|
ostatnio w bialym jakis koles o 20 zaczal kosic taka kosiarka z biedronki co dzwiek wydawala jakby czolg jechal, a ze 20 to pora seriali a tam same dziadki mieszkaja to dlugo koles nie czekal na komentarze typu "No juz tam!! starczy tego! O tej porze?!!!!!" ps. ja na twoim miejscu uchylilbym okno to chociaz ladnie by pachnialo :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |