Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Ogień” – watażka podhalański |
pawełznavary jak wsiada do auta wkłaada sobie biały wibrator i odpala navarę i jest bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz często też zajeżdza do izy,co ogłaszza się na odlotach jak wchodzi do klatki to zaklada kaptur od bluzy i idzie na loda i od tylu blachy navary..............WE...........................cala w leasingu pracuje w de laval blondyn zboczeniec imprezowicz lubi tez panow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Ogień” – watażka podhalański |
tak. ale na jaka dyskoteke?
|
|
................ Dobranoc
|
|
pawełznavary jak wsiada do auta wkłaada sobie biały wibrator i odpala navarę i jest bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz często też zajeżdza do izy,co ogłaszza się na odlotach jak wchodzi do klatki to zaklada kaptur od bluzy i idzie na loda i od tylu blachy navary..............WE...........................cala w leasingu pracuje w de laval blondyn zboczeniec imprezowicz lubi tez panow
|
|
SUN NIE OPUSZCZAJ MNIE BO SIe ZAŁAME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
|
|
nie wiem czemu ale dziwi mnie to u forumowiczów że ciągłe są narzekania na mechaników i gazowników albo jeden jest gloryfikowany albo objechany z góry do dołu ja z mechanikiem którego polecałem np nie miałem nigdy żadnych problemów i wcale jakoś nie czuje sie obdarty z kasy, wszystko normalnie nigdy nie miałem problemów, to może ja mam szczęscie w takim wypadku ? wg mnie to w Ostrołęce naprawde wyniesie Cię 2 razy drożej Niech moc będzie z Wami
|
|
laptop do gier to ogolnie jest pomyłka :) ale komputer nic specjalnego niższy standard z górej półki
|
|
Z wojskiem to @robciu miałeś TY tyle wspólnego co MARKIETANKA . To tam nabrałeś dobrych manier ?????????????
|
|
Tu mieszkają sami POPIERDOLEŃCY EVELINE! : -)) NA TYM FORUM ZWŁASZCZA! :-) Zignoruj ich! :-)
|
|
kotlet bity z końskiej pyty !!
|
|
:)
|