Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Powtarzalna lepperiada w Augustowie do tej pory była skuteczna |
klawikord: 1. Kup sobie helikopter, będzie szybciej. 2. Jak jesteś taki mądry, to też zrób sobie papiery na instruktora jazdy i dorabiaj do emerytury ;-) Zobaczymy czy będziesz lepszy od "policjancików od siedmiu boleści". Nie ma się co dziwić, że po mieście jeździ tyle "L". Nasze, łomżyńskie "L" to w tym tłumie pojazdów szkoleniowych zaledwie odsetek. Większość to pojazdy z okolic Łomży. Tutaj będą zdawać egzamin, więc tutaj jeżdżą. To oni powodują większość utrudnień na drodze, ponieważ nie znają miasta.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Powtarzalna lepperiada w Augustowie do tej pory była skuteczna |
Oni sie uczą :D
|
|
Idiota!!!
|
|
Myślę, że egoistą być nie trzeba - wystarczy być asertywnym. :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Patrze że użytkownicy tego forum wyrażają swe opinie w dość specyficzny sposób. Najlepiej się zbesztać a problem pozostawić samemu sobie. Przecież każdy problem można rozwiązać. Ja takie rozwiązanie podałem - "wprowadzić zakaz w niektórych godzinach". Jak ktoś nie widzi w tym problemu co po co zabiera głos na jego temat?? Gratuluję pomysłowości!
|
|
MrS jakie same ataki ?! :), ja akurat mam złotówkę... to mówisz że trzeba leciutko nacisnąć ?... to idę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |