Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Schetyna: Młode wilki już nie skaczą. Kły stępione...\" |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Schetyna: Młode wilki już nie skaczą. Kły stępione...\\\" |
o ktorej?
|
|
a dajcie spokoj z tym panem juz.Bylo minelo zarobil na was i nikt wam nie zwroci kasy za smsy, ja nie glosowalem bo odrazu wiedzialem co sie swięci ze wszystko na prowizorke
|
|
I z Omanią :):)
|
|
E tam nie wiesz co dobre :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
haha pod roza .......
|
|
Weź sobie walnij macha buhaha buhaha :/
|
|
NIE!!!!!!!!!!!!!!! bo łomżą to dziura wiec czy dolacza czy nie i tak bedzie dziura!!!!................i przynajmniej Wojt wie co robi nie jest glupi zeby sie zgodzic!! Bo pryeciey bz mial wieskyz % od dochodow ehehhe ale nie uda mu sie to!!!!!!!!chca by mleczarnia byla z łomzy ahah:) musza o tym zapomniec najlepsze gimnazjum w powiecie lomzynskim;p same plusy a lomza to zacofance:):)
|
|
Nie widzę powodów, dla których Piątnica miałaby się przyłączyć do Łomży. Tylko by straciła, sama zmiana marki serków byłaby wielką porażką i kosztowałaby krocie. Zaraz to i będą nawoływali żeby Drozdowo się przyłączyło. Ktoś chce chyba zrobić z Łomży metropolię
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |