czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nadzwyczajna Kasta w natarciu...

Owszem oferowałam złote numery, typu 500-000-000, jak napisał Ryszard_O, nie żadne "pseudo" Profesorku:) Nie oszukuję ludzi, nazywam rzeczy po imieniu i nie próbuję się dorobić na zwykłych starterach promując je jako złote numery, a taki wniosek właśnie wysnuwa się z waszych naiwnych domniemań;)

Właśnie znalazłam dwóch klientów na forum ostrołęckim, także dziękuję i zamykam wątek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nadzwyczajna Kasta w natarciu...

kłamczuszka

z zaciekawieniem i podziwem ale i ze współczuciem oglądam programy w których to pokazuje się pan Terlikowski i zawsze mam wrażenie, że to on jednak dyktował bogu BIBLIĘ ,

jego święto-jebliwości nawet nie dorównają wszyscy RAZEM wzięci Piotrowi następcy z przynajmniej z DWÓCH WIEKÓW, a wielu purpuratów mogło by brać lekcje ortodoksji.
na moje szczęście m.in dzięki takim osobnikom moja wiara w jego boga zakończyła się zaraz po wierze w św. Mikołaja. (który przynajmniej nie był taki mściwy w najgorszym wypadku straszył rózgą, a nie jak ten od razu jebut POTOP)

Odwalcie się do Justina Biebera ! :(
Kocham go ! :D

Co byście chcieli aby zostało otworzone? Jakiś sklep, restauracja, jakieś usługi? Czego w Łomży nie ma, a zdałoby egzamin?

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/owieczki-zblakane-do-koscolka-na-msze-a-nie-na-hiphopy

O której godzinie trzeba zająć kolejkę w szpitalu?

allegro :)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org