Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadzwyczajna Kasta w natarciu... |
Owszem oferowałam złote numery, typu 500-000-000, jak napisał Ryszard_O, nie żadne "pseudo" Profesorku:) Nie oszukuję ludzi, nazywam rzeczy po imieniu i nie próbuję się dorobić na zwykłych starterach promując je jako złote numery, a taki wniosek właśnie wysnuwa się z waszych naiwnych domniemań;) Właśnie znalazłam dwóch klientów na forum ostrołęckim, także dziękuję i zamykam wątek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadzwyczajna Kasta w natarciu... |
kłamczuszka
|
|
z zaciekawieniem i podziwem ale i ze współczuciem oglądam programy w których to pokazuje się pan Terlikowski i zawsze mam wrażenie, że to on jednak dyktował bogu BIBLIĘ , jego święto-jebliwości nawet nie dorównają wszyscy RAZEM wzięci Piotrowi następcy z przynajmniej z DWÓCH WIEKÓW, a wielu purpuratów mogło by brać lekcje ortodoksji. na moje szczęście m.in dzięki takim osobnikom moja wiara w jego boga zakończyła się zaraz po wierze w św. Mikołaja. (który przynajmniej nie był taki mściwy w najgorszym wypadku straszył rózgą, a nie jak ten od razu jebut POTOP)
|
|
Odwalcie się do Justina Biebera ! :( Kocham go ! :D
|
|
Co byście chcieli aby zostało otworzone? Jakiś sklep, restauracja, jakieś usługi? Czego w Łomży nie ma, a zdałoby egzamin?
|
|
|
O której godzinie trzeba zająć kolejkę w szpitalu?
|
|
allegro :)
|
|
Treść jest ukryta
|