Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niespodzianka na niebie - radość z wyborów? |
Łoj! chyba jezdem 10 lat za murzynami! Toć ja nie znaju niciewło z tego... Za to ostatnio uczepił się Ryski niejaki Seweryn Krajewski i odczepić sie nie może, natręt jeden...:) Jak to szło? Aha: Każdy swoje dziesięć minut ma By na jawie przeżyć wielki sen Teraz właśnie los mi szanse dał Czuję że na całość mogę iść Patrz jak ja zaczaruję świat On mi da to co będę chciał Coś ci powiem wierzę tylko sobie Spróbuj tak jak ja Przeznaczenie nagle daje znać Sercu każe dużo szybciej biec Każdy chodnik twoje imię zna Wypisane kredą metr na metr Tak to ja ten z twojego snu Tak to ja jestem z tobą tu Otrzyj oczy sercu sól zaszkodzi lepiej jest bez łez Patrz jak ja zaczaruje świat On nam da to co będę chciał Coś ci powiem wierzę tylko tobie Spróbuj tak jak ja Każdy musi swój egzamin Choć walka ma czterdzieści kilka rund Jedni godzą się ogony grać Inni gonią znikający punkt Tak to ja ten z twoje snu Tak to ja jestem z tobą tu Otrzyj oczy sercu sól zaszkodzi lepiej jest bez łez Patrz jak ja zaczaruje świat On nam da to co będę chciał Coś ci powiem wierzę tylko tobie Spróbuj tak jak ja rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niespodzianka na niebie - radość z wyborów? |
1. Bushman - No one else 2. Clubbasse - Yepaaa! (Dj Lacrouser RMX) 3. Dj Martello - Sex on the street (Max Deejay and Massiv RMX) 4. Flying Steps - Super Sonic 5. 4 Skips - Trouble Trouble 6. Blue Lagoon - Break my stride (Dj R06 edit) 7. Dj Mns Vs. E-Maxx - Made In Holland (Dj Mns Mix) <- polecam elmar1973
|
|
Domyślam się, że po zmianie właścicieli i nazwy zmieni się też profil radia i z niewiele zostanie z jego łomżyńskości. Prorokuję zmiany zmierzające w kierunku przemian, jakie dokonały się w b. Radiu Łomża, gdy zostalo włączone do sieci Radia Plus. Mnie to ryba, bo i tak nie słucham obu, ale mam obawy, czy będą przeprowadzane transmisje z meczow wyjazdowych ŁKSu...
|
|
Za 9 dni pobytu razem z obiadami zapłaciliśmy 360,00 złotych na osobę, nie jest to wygórowana cena. Do Chorwacji 9 dni od 31 sierpnia cena 1049,00 złotych na osobę. Może tam jest ładniej, ale za to 3-krotnie drożej. rudy błazen z druhem
|
|
Proszę księdza, chcę odejść |
Metallica - Welcome Home Metallica - Orion I wiele innych. Tylko proszę nie pomyśleć, że ograniczam się tylko do Heavy Metalu. Są to po prostu jedne z moich ulubionych kawałków, których aktaualnie słucham :) rudy błazen z druhem
|
|
a w 2012 roku? ...to już za 7 lat :D
|
|
Pan B. zrobił prawidłowy ruch. Teraz radio BAB widząc, że traci (a moze i nie...) sprzedaje się za niebagatelną kwotę póki jeszcze ona taka jest :) A swoją drogą ESKA moim zdaniem jest mierną podróbka KISS FM. Zainteresowanym polecam. http://www.kissfm.pl
|
|
markac i jak ja biedna białogłowa mam spać ?? rudy błazen z druhem
|
|
Oj Michałku, Michałku... apostata
|
|
nie zapomnijcie również o zespole Big Cyc :) to tak nawiązując do tematu :)
|
|
witam, najszczególniej autora postu, który w moim (i nie tylko) mniemaniu jest zwykłym tchórzem!!!! jak już porywasz sie do pisania o tematach tak bliskich twojemu sercu,to przynajmniej podpisuj sie za siebie! nie zniżę sie do twojego poziomu i nie narobie ci obciachu na formum, bo tanie zagrywki pozostawiam tobie... co do radia bab podtrzymuję opinię foxa (nic dodać nic ująć).
|
|
Allinka : nie ma zdjęcia ryskago, więc zabawa stoi, aż ktoś opublikuje. Zdjęcia wkleja się tak: [ i m g ]adres.do.pliku.pl/ryskago.jpg [ / i m g ] Oczywiście bez spacji w znacznikach img. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |