Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego Niesiołowski nie dyżyruje? |
Brzeczyszczykiewicz jeśli uważasz, że błahostką jest, że urzędnik państwowy na dość wysokim stanowisku ma sprawy o niespłacane długi i ma dostęp do publicznych pieniędzy to poczytaj sobie prawo, to, że konkretnie nie mogę napisać, kto to, bo to kwestia prawna, ale jak widzę to interesowałoby Ciebie, kto się rozszedł z kim, kto, z kim śpi i kogo zdradza o to by były rewelacje, niestety nie mam, kiedy zasięgnąć opinii prawnika, co mogę opublikować, ale jest tego tyle, że nawet prokurator z chęcią się tym zainteresuje, co do mojej dumy to prawda, że jest urażona i żałuje, że się nie dostałam do MOSiR w Łomży, ale Niestety nie miałam takich koneksji i znajomości z Panią kadrową jak bardzo bliski jej pan, BHPowiec który pracował przedtem w urzędzie pracy wraz z Panią Kadrową i jak tylko ukończył odpowiednie kursy dostał się bez problemu do MOSiR nie jest to dziwne? I o to walczę żeby tego nie było, bo ja chciałam coś robić w tej firmie, ale tam nie przyjmują ludzi chętnych z dużym potencjałem tylko znajomych, żeby mogli siedzieć na ciepłych posadkach! Co do goha007 to masz racje "peszek", że się nie dostałam taka mądra, inteligentna i masz racje ujawnienie się w tym mieście to klęska bo dalej tu panuje korupcja i prywata ale nie masz się co cieszyć jak się zabierze prokuratura za wasze tyłki to wyjdzie jak się tam dostałaś i wtedy będzie "PESZYSKO" < wieczne im odpoczywanie >
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego Niesiołowski nie dyżyruje? |
panowie ale nie dwóch do jednego golfa
|
|
7angelfree ja Jak mówi to nie mogę jej słuchać , już lepiej niech śpiewa hehehe
|
|
radzilbym jezdzic ostrozniej bo innym razem mozesz zgubic cos czego juz nikt ci nie zwroci pozdrawiam benek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |