Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy Irlandię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
oj maciek ale ty masz dobrze :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mamy Irlandię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
W związku z kolejnymi przypadkami oszustw przez sprzedających paliwa proponuje wpisywac aktualne znane Wam i "dobre" stacje oraz znane "niedobre" W przypadku "złych" można wpisywać jakie objawy, wystapiły po tankowaniu na danej stacji. Ja polecam LPG gaz za Hotelem Załom w Piatnicy - Gaz ok , i nie oszukują na pompie/litrach Grzegorz
|
|
pryma dobre :D ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyczytałem wczoraj w gazecie że za 24 LATA NASTANIE KONIEC ŚWIATA czy wy w to wierzycie ? A otóż dlaczego bedzie KONIC ŚWIATA Bo w strone ziemi leci asteroid średnicy 400 m niby mało ale zniszczy całą kule ziemska bo bedzie leciał w strone ziemi, ale nawet jeśli będzie lecjal obok ziemi to nawet tak i tak jest to zbyt blisko. Czy sądzicie że KONIC ŚWIATA nastąpi za 24 lata ??
|
|
Ta mapa jest trochę w powiększeniu ;D Wjeżdzając do Łomży nie zagap się zbytnio w poszukiwaniu ulicy Sikorskiego, bo możesz szybko z Łomży wyjechać ;D Łomża to małe miasto przez które przelecisz swoim automobilem w 5 minut... :P
|
|
> Pryma 18-400 Łomża ulica:al. Legionów 141 tel:(0-86) 218 55 53 > Kurpiewski 18-400 Łomża ulica:al. Piłsudskiego 115a tel:(0-86) 219 90 77 >Paszkiewicz Company Stacja Paliw 16-300 Augustów ul. Wojska Polskiego 79, Tam Zazwyczaj tankuję ... Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Ja miałem fuksa. W korku stałem jedynie pół godziny.Nie widziałem i nie słyszałem, zeby ktoś kogoś stratował. Dla mnie kłopotem był brak łączności komórkowej. Przekaźniki nie wytrzymały obciążenia i trudno było nam porozumieć się, kiedy wyjeżdżamy. Ale tak to było spoko.
|
|
Ja gaz tankuję za hotelem w Piątnicy. Jest tanio i dobrze.
|
|
Cholera! Nie zwróciłam uwagi! Skupiłam się stronie wokalno-tanecznej tego przedstawienia...:) Mojej opini jednak proszę nie brać pod uwagę, gdyż z natury jestem ślepa i głucha na reklamy wszelkie...:)
|
|
...a po drugiej nie parzą wcale.. Ależ ten Vladek spoważniał... Aż strach się bać!
|
|
Nie podoba Ci się morze w płynnej cyny kolorze?? Nie pojmuję... :) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
OD białegostoku Będziesz miał Blisko :) Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Włochata, Zaraz po Zjeździe Forumowiczów 2029...:D Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Kto robi tę stronkę...? http://www.viabaltica.net/pl/indexpuola.html To mnie zaciekawiło: "Po przejechaniu 670 km z Tallina do polskiej granicy trasa rozgalezia sie. Do wyboru sa liczne tray do popularnych destynacji w Polsce i Europie"
|
|
A Ryska wpadaj niegadaj MrS przyniesie czy szklane spirytu :D http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
jakis fan via baltici Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
W sumie nikt nie musi się ujawniać. Podejrzewam, że i tak przyjdzie sporo naszych forumniaków, którzy będą się bacznie rozglądać i zgadywać who is who :) Księga (zeszycik) gości będzie wyłożona(y) na stoliku, przy którym spożywać złocisty trunek będziemy ja i MrS ... a może już teraz ktoś chce się do nas dosiąść? - zapraszamy:). Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Morze tylko pozornie jest nudne i nieciekawe... Ale jak sie wkurzy w czasie burzy to... łłooo Jezu!!! Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ze 2 godziny przed koncertem przed scena stal duzy parasol Browaru Lomza pozniej go zwineli !! poza tym bylo stiosko browaru wiecej nic nie widzialem bylem na miejscu a nie ogladalem w tv pozdro
|
|
a miałem taki urlop :P ![]() rudy błazen z druhem
|
|
CO SĄDZICIE O ŁOMŻYŃSKICH MOTOCYKLISTACH ??? BO JA NIC DOBREGO O NICH NIE SŁYSZALAM !!! :)
|
|
co za fanta, lepszych tematów już nie macie ??????????????? tylko puszczanie takich głupot wam w głowie ????????
|
|
Ja sie niiczeo nieboje !! mam to gdzieś co ktośdop mnie pisze !! Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
Każde radio jest dobre Maryja nie :P http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |