poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ale jajca!!! afera z Kołakowskim!!! co na to Kaczyński?

czy wie ktos z kad mozna sciagnąc tę piosenkę?? http://youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w proszę o linki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ale jajca!!! afera z Kołakowskim!!! co na to Kaczyński?

Coś jest nie tak z tym likiem

dominuje ta osoba ktora ma wladze i pieniadz

.... ja moge byc burakiem ... nie interesuja mnie stereotypy, przepisy na salatki, bledy Kwasa2212 i inne wypowiedzi nie zwiazane z tematem tego watku .... prowokowanie, poucznie i wkladanie kija w mrowisko daje swiadectwo Waszej odburaczonej kulturze ...

pozdrawiam Wszystkich tzw. burakow z BMW i oczywiscie Was odburaczonych inteligentow ...

Moi drodzy cofnijmy się 10 lat wstecz a nawet wiecej. Jak kazdy z nas pamieta ludzi na radiu CB nie brakowalo.
Kazdy komu CB sie znudzilo poniewaz jest tzw. "cisza" badz tez "chamstwo" ... polecam zrobienie licencji w pasmie 2m (144-146MHz) badz tez pasmo 70 cm (430 - 440MHz)

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do czerpania informacji z internetu czym jest to hobby itd.

Polecam nasluchowcom sluchania pasma 2m oraz 70cm.
Ludzie z terenu po zdobyciu licencji, przybywaja co roku w gronie krotkofalowcow łomżyńskich.

Egzaminy w Białymstoku !!! Naprawde warto ... łączności satelistarne, łączności z całą polską, kultura, wymiana doświadczeń itd.... to nieliczne i z grubsza wymienione przykłady.

Wiesz, tyle ze kierowcy w wiekszosci siedza na 27MHz, wiec zakup innych sprzetow raczej sie nie oplaca w dobie internetu.

Treść jest ukryta

sama sie wysterylizuj

rumińscy ja musiałam wykastrowa psa i to zrobili

Oj -pokochasz Ty tego łachudrę .!!!..Naszego Maksa kastrowała p. Rumińska i nadal jest pod jej opieką ..a kot to większy cwaniak od psa -jeżeli Ciebie wybrał tzn wiedział dlaczego ..pozdrawiam

Chcesz z niego kotkę zrobić? A jakby Tobie wycieli macice, to fajnie by było? :)

No tak ;) cóż u mnie jest cały pluton kotów na odstrzał na początku jakoś nie przejmowałem się a teraz ;| smród na klatce a co mówić już w piwnicy i wszędzie odchody i żarcie ;| co jest lepsze MP5 czy K2 ?

gdyby kobiety rzadzily facetami to zycie skladalo by sie tylko zwyrzucania smieci i mycia naczyn. kobiety rzadzic facetami to moga w toplesach a kobiety lubia disko wiec jak chcecie rzadzic to szukajcie poklaskow u takich wlasnie typow ktorzy w nutach disko placza jak serce zlamane jak odeszla i niewrucila. i jak skrzywdzila serce. ktorys tu zuzytkownikow mial dobre motto na opisie swym...ze kobeita powinna byc dama na salonach a dziwka wlozku.;]

Ę.Ą.

DrAgOn19 ale powiedz mi co w tym takiego interesujacego? Chcesz wiedziec po jakim czasie złapaliby Cie w trasie? To jest samochód służacy do zadan operacyjno-sledczych a nie po to zeby opisywac jego szczegoly na publicznym forum.... Gdyby tutaj byl normalny administrator to temat byłby juz dawno usunięty...

gdyby choć jeszcze potrafił mówić poprawnie po polsku...........

Halino ! Nasz kot był wykastrowany 2 lata temu i nie jest prawdą , ze kastraty żrą 3 razy więcej , jest bardzo zwinny i " przystojny " , zjada małe porcje 2 razy dziennie i jest bardzo czysciutki --ma swoje upodobania -np -tylko zwirek z " Puszka " i Whiskas ..Wejdz na strone www. Whiskas --tam są porady weterynarzy , nie słuchaj laików

Jedź na Wojska Polskiego tam naprawdę jest dobry weterynarz.
I też jestem pewna że pokochasz kota, jak tobie ucieknie to będziesz na parapecie siedział i wyglądał przez okno :))

Treść jest ukryta

Jak chcesz mieć problemy - to jedź na Kraskę. Dołączysz do grona osób jeboczących na lpg. Gaśnięcie auta próbują jedynie załatwiać przechylaniem parownika :-) podczas gdy inni stawiają go po nich do pionu i cała sprawę załatwiają prawidłową regulacją. Miałem już z nimi różne przeboje, powiedziałem do trzech razy sztuka i moja noga już tam więcej nie stanęła.

Może Owsiak coś dorzuci

dajesz zdjęcie rentgenowskie swego ojca, jeszcze zanim cię zrobił i myślisz że ludzie uwierzą że to moje?:)))

Nie rozumiem pytania.... Na ziemi, czy na Ziemi? Na ziemi to kobieta raczej nie da rady ;) A na Ziemi, proponuje przejrzec listy najbogatszych ludzi oraz ilosc mezczyzn/kobiet na najwyzszych stanowiskach w polityce. Przykro mi drogie Panie... Mozecie sie obrazac ;)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ja do dymania używam kutasa, ty go nie masz więc piszesz o jądrach...:)))

Treść jest ukryta

Adamus nie wiem jak jest dokladnie wiec napisalam sie ze z tego co sie orientuje bo tak powiedzial mi wterynarz u ktorego bylam z psem mlodym na szcepienich i pytalam sie o to bo chcialam psa wykastrowac tym bardziej ze jest on na wsi i wiadomo jak to jest ze pies czasemn wyjdzie poza ogrodzenie i nie chcialabym zeby rozsiewal swoje nasienie dalej a wiadomo co sie pozniej dzieje z niechcianymi zwierzetami.On naszczescie trawil w moje rece i uniknal smierci :( smutne ale prawdziwe. Tak wiec owy wterynarz powiedzial ze nie wolno od wejscia do UE i on tego absolutnie nie zrobi. Nie wolno ingerowac w nature zwierzat nie mozna kopiowac obcinac sterylizowac kastrowac. Cos wspominal ze moze wydac rozporzadzenie chyba gmina czy jakis organ zarzadzjacy o sterylizacji i kastracji bezpanskich zwierzat aby nie pomnazac ich populacji.Ale to tez jednym uchem wpadlo drugim po czesci wypadlo :) Gdzies cos dzwoni tylko w ktorym ale pewnie w wolnej chwili poszperam w necie za informacjami.

Dzieki bardzo

Super.

Psy z czipami i wysterylizowane = 1 PLN/rok.
Inne = 300 PLN/rok.
Tak powinno być.

Polecam (szczególnie doctorrowi):
http://pies.onet.pl/763,14,19,najwazniejsze_zapobiegac,1,artykul.html

Pozdrawiam.

tak mozna - trwac w tym i generowac kolejne "madre" tematy

Treść jest ukryta

link do moich nut jak kogos interesuje Pozdro
http://dzielnicowyparyssdepe.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDcxODkuaHRtbA==

Mam pytanie, gdzie można przegrać filmy z kasety VHS na płytę DVD i ile mniej więcej to kosztuje? Bardzo mi na tym zależy, jakby ktoś wiedział byłabym wdzięczna za udzielenie informacji :)

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

To by sie z grubsza zgadzalo 15zl/1h, ja mialem z 3 godz. nagrania SVHS (nie do odtworzenia w Video) i na 2 plytkach CD dostałem nagranie. Ale przymierzam sie do zakupu tunera TV do laptopa i wszystkie filmiki zrzuce sobie na CD albo DVD.

sprostowanie... już wiem :)

Witam i proszę o info jak w temacie: kiedy w Łomży będą mecze naszych zespołów? Jakoś nie mogę nigdzie doszukać się informacji. A może ktoś zna jakiś link do stron które na bieżąco te informacje przedstawiają.
http://sportowepodlasie.pl/ - dobry portal, ale tej informacji nie znalazłem.

Do "adamraf72"

Wejdź na strone www.gwizdek.pl -> 3 Liga tam masz cały terminarz, wyniki itd.

pzdr:)

Mogę nie tylko przegrać ale i zmontować twoje filmy po to aby się przyjemniej je oglądało.Z doświadczenia wiem, że pewne ujęcia są zbędne. Napisz na vidpol@o2.pl

Wiesz nie mam zamiaru tluc ludzi na ulicy :D Bo k1 to w lomzy nie ma ? A cwiczac aikido moze bede jak seagal :D

Technik pauzuje, a mecz 9 przełożony (na 30.01). 26.01 derby bedą pomiędzy tymi drużynami.

Czy to tam w budynku rzeźni , gdzie kiedyś stały kolejki z krowami i świniami? Moja noga nigdy tam nie stanie.

pomysl ciekawy ;)

Cytat:

jutro o 17 siatkówka

mecz przełozony na środę 23 stycznia

Tam, tam:)))

Jędrusiowa zagroda mnie również się podoba. Duuuużo miejsca na zabawę i tyleż samo na konsumpcję.

jeziorko start godzina 20 :)

K1 w Lomzy nie ma, bo K1 to nie jest sztuka walki...

Zapytaj feniministki

wszędzie poszły w górę!

www.petycje.pl/2872

pierwszy raz w zyciu popieram Jana

Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!

ja osobiscie nie znam lepszego neta niż Introlan w Łomży,ale ze względu na adres zamieszkania narazie nie mogę go miec. Miałem rok i polecam.

Potrzebuję pomocy, gdzie dobrze naprawią mercedesa s- klasy? proszę o adres lub telefon do jakiegos zakładu. Pozdrawiam

Witam serdecznie.Wrocilem w starym roku do kraju po 5 letniej tulaczce za chlebem w Stanach.Tak sie dobrze stalo ze wczoraj tesc przepisal nam 5 arowa dzialke w Lomzy.Zwracam sie do tych ktorzy maja jakies doswiadczenie w sprawach zwiazanych z rozpoczeciem budowy domu. Od czego nalezy zaczac starania .Jak dlugo trzeba czekac na moment rozpoczecia budowy.Zgory dziekuje i pozdrawiam.geniek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów i innych odp. bud. Kucie posadzek, tynków przycinanie drzewek ozdobnych, koszenie trawy, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org