poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
konferencja CBA

Witajcie, chciałbym zrzucić trochę zbędnej masy i zadbać o kondycję. Nie bardzo tylko wiem gdzie w okolicach można sobie trochę pobiegać pomijając LASEK JEDNACZEWSKI i teren MIASTA, może według jakiejś wytyczonej trasy, zeby połączyć przyjemne z pożytecznym: poprawę kondycji z podziwianiem widoków, itp.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: konferencja CBA

Szanowni destatorzy i znawcy tematu, czy ktoś może mi podpowiedzieć jak przygotowuje się domowym, prostym sposobem śliwowiecę? Ponoć jest on bardzo prosty ale nie chciałbym czegoś zepsuć i zmarnować surowca i narobić sobie daremnych nadziei?

... no wlaśnie, to co piszesz świadczy tylko i wyłącznie o braku informacji i watpie aby ktoś Cie poparł. Obronilam magistra juz ponad rok temu na PB, wiekszość wykładowcow wykladajacych na PWSIP znam /mialam z nimi zajecia/ i nie uwazam aby byl tam ktoś nieodpowiedni, a takie dylematy maja z regoly studenci ktorzy maja "problemy" ze studiowaniem, moze powinni wtedy pomyslec nad innym zajeciem :) a nie szukaja winy w wykladowcach - przewaznie wina lezy po ich stronie. Moja Pani promotor /dr Anna Chmielak/ rowniez wyklada na PWSIP i nie znam nikogo kto tak sie angazuje w spracy studenta piszacego prace mgr, wiec- moja mila, zanim zajmiesz sie "obsmarowywaniem" innych sprobuj prznajmniej racjonalnie, rozwaznie i DOJRZALE ocenic sytuacje. Pozdrawiam!!!!

rudy błazen z druhem

Majeczka: na pytanie miski odpowiedziałaś wyjątkowo wymijająco. Miska pisała o doktorze Poteraju, a nie generalizowała swoje spostrzeżenia wobec całej uczelni. W pełni popieram krążące o nim opinie...

DiDi

Biegnij pozbierac troche sliwek do sliwowicy:PPPPPPP

jestem ciekawy jaki jest koniec tej historyjki :P

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

.... no wlaśnie, nie potwierdzone, tylko "krążące" opinie ...... wiec - bez komentarza!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

pisze takie coś V 03.53 15-14-02 NPM-5

śLeDcZy, bartez, Red: Tobie też zdejme za friko ;-) Po tym jak ostatnio wypiliśmy razem te parę browarów, możesz się czuć bezpiecznie ;-)

ptysiu91: zobacze dzisiaj czy jest nowszy i dam Ci znać.

rudy błazen z druhem

ptysiu91: chyba jesteś jakiś zacofany z lekka... Materiał, z którego wykonana jest ta bransoletka wchłania kilka rodzajów niebezpiecznych dla ludzkiego ciała promieniowań. U kilku procent ludzi noszących tę bransoletkę odnotowano także wzrost potencji i popędu seksualnego. Nie mówiąc już o tym że bransoletki LiveStrong są bardzo podobne do bransoletek używanych podczas imprez w niektórych krajach (jeśli nie wiesz o co chodzi to ściągnij sobie z Internetu jeden z odcinków CollegeFuckFestival) więc laseczki też lecą na taki bajer!

Najlepiej pojechać do Łącka i zaopatrzyć się w potrzebną ilość wybornej (podobno, bo mi szkodzi) śliwowicy. Przy okazji zrobisz sobie długą, wakacyjną wycieczkę na południe Polski. Pozdrawiam.

Nadal proponuję wycieczkę do Łącka: górki, dolinki, lasy, no i śliwowica. Możesz nawet tam się wybrać truchcikiem:) Zajmie Ci to kilka dni, ale możesz uzyskać oczekiwany efekt. Pozdrówko.

ej Mrs,zrobiłbyś to dla mnie?:D to na kiedy możemy się umówić?:D

DiDi

Pilne pytanie!
Autor: edgar92
Data: 11.08.2005 13:05

Oryginał
--------------------------------------------------------------------------------
Pilne pytanie. Proszę o pomoc. Potrzebuję wyczerpującej odpowiedzi. Z góry
dziękuję. Jakis czas temu zacząłem podejrzewać swoją dziewczynę o zdradę.
Skąd się dowiedziałem. No bo zachowywała się typowo dla takich sytuacji. Gdy
odbierałem telefon w domu, po drugiej stronie odkładano słuchawkę. Miała
często spotkania z koleżankami, niespodziewane wyjścia na kawę czy po
książkę. Na pytanie "z kim z naszych wspólnych znajomych się spotyka",
odpowiadała, że są to nowe przyjaciółki i ja ich nie znam.

Reszta link poniżej:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=534&w=27600702

DiDi

zdania są podzielone....Ja wiem tylko tyle,że podczas jakiegoś tam rankingu uczelni pwsip nie wypadł najlepiej w konfrontacji z wsa....

rudy błazen z druhem

Co do bransoletek,to jestem odmiennego zdania.Jak miałem ostatnio załozone (bo były dwie)to na drugi dzien strasznie mnie kac rypał, popedu seksualnego zero,za taryfe musiałem zapłacic ponad dwa gole,sasiedzi sie na mnie przez tydzien krzywo patrzyli(to chyba przez taryfe,bo była trzecia w nocy,a Taryfa mnie z honorami odwiozła do domu,wiec nie pozostałem im dłuzny i tez sie honorem uniosłem).Takze zadnych bransoletek, nigdy wiecej,nie polecam,jeszcze nie wiem czy sie pan mecenas nie obłowi na tych moich bransoletkach

laptop, zamrożona motorynka, bilet na Marsa

hehehe......

rudy błazen z druhem

a tak,żeby mnie na to było stać?:P

bo wiesz felix, na dobrą sprawę to ja mu mogę jeszcze do tego co wymieniłeś, jakąś panienkę zasponsorować,co by się chłopak nie nudził :P

MRS czyżby juz nic ci nieprzeszkadza nawet ja ??

elmar1973

:):)....

:))

Od 18:00 jestem i czekam na GG - nr 6119668.

kudłata: odezwij się na GG.

elmar1973

Kup dzieciakowi Pismo Święte, niekoniecznie z obrazkami. Jak mu Rodzice będą czytali to sami przy okazji skorzystają. A może Ty też mu kiedyś poczytasz:) ?? Pozdrówko.
ps. widziałam piękne wydanie Reader's Digest i Pallottinum: papier chyba kredowy, oprawa twarda (płótno lub skóra), kolorowe zdjęcia obrazów o tematyce biblijnej, złocone brzegi stron, na przedzie miejsce na wpis najważniejszych wydarzeń z życia właściciela Pisma. Poszukaj sobie w ofercie wydawnictwa to się sama przekonasz.

W zasadzie to na sen dobra jest też praca: nigdzie czasem nie chce się tak spać jak w pracy:D

elmar1973

śLeDcZy: kto był pierwszy?:P chyba ty....ale kobity mają pierwszeństwo:P

MrS: mam Cię na liście,więc możesz schreibać ile wejdzie;-) czekam na odzew:-)

pozdrawiam

A ile to dziecko ma lat? a może miesięcy?
Jeżeli jest małe - to polecam matę edukacyjną Tiny Love zoo de luxe - świetna zabawka dla berbecia który dopiero uczy się przekręcać na brzuch lub raczkowac, jeżeli mały ma ok 3 miesięcy to posłuży mu jeszcze sporo.(to opcja: prezent użytkowy)

Druga opcja - na allegro sprzedają fajne łyżeczki lub grzechotki srebrne grawerowane, z datą chrzcin i imieniem. (opcja: prezent ładna pamiątka).

pozdrowienia.

Zgadzam się jak najbardziej z Kiecamem. To nie jest oryginał. Oryginał jest z żoną :)

Kudlata kup mu bransoletke LIVESTRONG
pzdr dogadamy sie jeszcze na gg....

rudy błazen z druhem

Gratuluję. Bardzo ciekawe i trzymające w napięciu opowiadanie.
No ale udało mu się Ciebie w końcu rozsupłać.

Miśka jakiegoś do 50 zeta. Sie dzieciak za rok bedzie cieszyl.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

długo sie czyta ale hisotria niezaciekawa :P ja tylko tak uwazam :P

Joey

Prowadzę przeprowadzki w bardzo atrakcyjnej cenie proszę dzwonić po 16.
telefon: 0509375057
ogłoszenie dodane 2005-08-17

link do Radu-Gady 2.2

To na "Ogłoszeniach" w 4lomza

elmar1973

co to za fotki ??

jerry

a jaguara ma ?

hehehe masz koleś poczucie hunoru,niezły wstęp sama się nabrałam a jeśli chodzi o te tarcze to ja wogóle sie na tym nie znam wiec nie pomoge Ci w tym :)

jerry

wydaje mi się że łańcuszek (złity lub srebrny) będzie najodpowiedznijeszym prezentem dla chłopca,do tego dorzuc jakąś pamiątke i nie zapomnij o chrzczonce dla malucha.Pozdrawiam

A własnie , że nie :P Mówiłem że remis bedzie. masz złe informacje. Niw wierzysz maciek to przekonaj sie sam: lks.4lomza.pl lub 90minut.pl . Pozdro

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org