niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
łomżyńscy frankwoicze jak czujecie się oszukani przez prezydenta wszystkich polaków?

na Kazańskiej 70 groszy;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: łomżyńscy frankwoicze jak czujecie się oszukani przez prezydenta wszystkich polaków?

HIHIHI ALE JAK CZYTAM NIEKTORE WYPOWIEDZI SMIAC MI SIE, AUTENTYCZNIE. JA WSZYTSKO OPISUJE SPOKOJNIE, A NIEKTORE OSOBY TAK SIE PODNIECAJA ZE GDYBY MOGGLY TO DOSLOWNIE BY MI OCZY WYDRAPALY :) KTOS Z WAS UZYL FAJNEGO SFORMUŁOWANIA - BO TO MUSI BOLEC!! HEHE BZDETA! WLASNIE CHODZI O TO ZE TO WCALE NIE MUSI BOLEC :)

mandrzejczuk- zaczynasz gubic sie w tym co piszesz ;) przeczytaj dobrze to co napisales/as :):) zaprzeczasz sobie ;p

Pozdrawiam serdecznie :D

Re: łomżyńscy frankwoicze jak czujecie się oszukani przez prezydenta wszystkich polaków?

co innego legalizacja a co innego dopuszczenie do użytkowania tego radaru w kraju. Po drugie odwołanie do sądu w sprawie nałożonego mandatu nic nie kosztuje i nie ma tu żadnych kosztów - więc nie pleć kolego bzdur.

a chodzi dokładnie oto:

W Polsce jest tylko jeden autoryzowany dystrybutor rosyjskiego producenta radaru – firma Videoradar z podpoznańskiego Puszczykowa. Marek Kulik, prezes firmy, mówi dziennikarzom Superwizjera, że w 102 nowych radiowozach zamontowano radary, które nie mogą działać w Polsce. - Te urządzenia zostały sprowadzone do Polski z Ukrainy i Mołdawii. Nie mają odpowiednich dokumentów pozwalających na ich używanie przez naszą policję – twierdzi Kulik.

Radary w samochodach zamontowała poznańska firma ACM Mari Car, która wygrała elektroniczną licytację na dostawę samochodów dla policji. – Radary kupiliśmy rzeczywiście na Ukrainie, ale są to takie same jak te zamontowane w pierwszych 18 Alfach – zapewnia Jacek Burlaga, przedstawiciel ACM. Te pierwsze 18 urządzeń pochodzi od firmy Videoradar.

Diabeł tkwi w szczegółach – Kulig ma dokumenty świadczące o tym, że Iskry, które sprowadza z Rosji od producenta, mają inne parametry niż te, jakie zamontowała w alfach firma ACM.

Jeśli rację ma dystrybutor Iskier, to pojawia się możliwość zaskarżenia przed sądem wystawionego mandatu i domagania się od skarbu państwa zwrotu pieniędzy. Decyzję w tej sprawie podejmie Główny Urząd Miar, do którego skargę na działanie ACM wysłała firma Videoradar

Spróbuj na Kazańskiej na rogu w ciągu sklepów.

poczekaj do zniw i zbierzesz ja gdzie posiales

poza tym możesz kupić sobie butlę bez papierów i zgłosić się do jej producenta o wydanie duplikatu homologacji (wysyłasz dane z blaszki znamionowej na butli ) (koszt 50-70) zł i masz legalną butlę pod warunkiem że ma mniej niż te 10 lat

wykresy rozciagania i sciskania dla materjałów plastycznych i kruchych.gdzie znajde takie wykresy? bo nie moge nigdzie ich znalesc
pooomocy:)

niestety tak..

HAHAHAHA

hahahah no i co? jak taki zdolny jestes to znajdz cos na ten temat

odnawiam temat. ktoś chętny?

http://www.youtube.com/watch?v=mDcd0SvjE5A

Witam wszystkich!!! Jak w temacie proszę o opinie o zakładzie prefabrykującym elementy budowlane, firma nazywa się "Unimex sp. Jawna" w Szepietowie. Jestem byłym pracownikiem rozwiązanego "Fabetu" a "Unimex" podobno przyjmuje do pracy. A może ktoś z kolegów już tam pracuje i możne się podzielić info.

HAHAHAHA

Jakiś czas temu na TV Białystok krótkofalowcy Łomża
Pozdr.

No i już po sprawie, lekarz, antybiotyk i łóżko.Wszystkim dziękuję za wsparcie.

Witam, mam taki problem, gdy jednoczesnie korzystam i z internetu i z tv cyforwej to jakos tv jest bardzo niska przez co obraz "skacze". Moze ktos mial ten problem i wie jak sie z nim uporac. Z gory dzieki za odpowiedzi

Panom z ALfy życzę szybkiego powrotu do zdrowia,

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
usługi
Usługi elektryczne. Jestem elektrykiem który pracuje w zawodzie. Szukam zleceń po godzinach pracy i w weekendy. Bardziej w stronę Ostrołęki i okolic. Usługi elektryczne. Jestem elektrykiem który pracuje w zawodzie. Szukam zleceń po godzinach pracy i w weekendy. Bardziej w stronę Ostrołęki i okolic.
tel. 698858794
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org