Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polscy biskupi sączą jad nienawiści . |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polscy biskupi sączą jad nienawiści . |
a ja chciałbym wiedzieć do której jest otwarta biedronka
|
|
Jaki kot? Worek. W worku kot. A co chcesz kupić?
|
|
Przepisy regulujące sprzedaż mleka: www.wetgiw.gov.pl/files/4241_wytyczne-mlekomaty.doc Proszę Państwa każde mleko bez względu czy jest oddawane do mleczarni czy sprzedawane w sprzedaży bezpośredniej musi spełnić wymogi mleka klasy EXTRA. A że te mleko idzie do sprzedaży bezpośredniej jest częściej kontrolowane niż mleko w sprzedaży hurtowej. Mleko jest nieodtłuszczane, gdyż ze świeżego mleka nie da się zebrać śmietany. Jedyny proces któremu te mleko jest poddawane to schłodzenie po udoju. Za kilka złotych na ul. Nowogrodzkiej można zrobić pełen test laboratoryjny każdego produktu. Takie mamy prawo. Widzę jednak, że lepiej krytykować jest pomysły rolników i oskarżać o słaby produkt bo to jest łatwiejsze niż zebrać materiały, które choćby w najmniejszym stopniu dały podstawy co niektórym powyższym oskarżeniom. Życzę smacznego dla zwolenników. Pozdrawiam. Adam Sanicki
|
|
Są :)
|
|
:) ja już się nie wypowiadam :) Majka wygrałaś ( brawa dla Majki)
|
|
Za taki uraz pewnie i żadne...
|
|
ANTY jakiego masz wyczesany obrazek pod wypowiedzią heheh koleś dobry jest normalnie mnie zahipnotyzował :D
|
|
Pilnie potrzebuje instrukcji obsługi do zmywarki Whirlpool ADP 6830 proszę o pomoc i mail kckc1@o2.pl z góry dziękuję rudy błazen z druhem
|
|
miałam to samo straszyli mnie sądami komornikami i róznymi wysyłali mi te wiadomości do okoła zaczełam sie martwić dopoki nie pokazali tego problemu w dzien dobry tvn i aczełam to olewać i ucichło bo pokazali osoby które z tego korzystały niby 10 dni za darmo a co do czego trzeba płacić i nie ważne czy sie z tego korzystało czy nie już raz zostali ukarani za to i teraz widocznie im mało
|
|
Powiadam Ci, olej jak i miliony przed Tobą olały, albowiem olawszy pobieraczka żadne krzywdy Cię nie dotką
|
|
Ja byłem dzisiaj zwykłym sedanem pożarło mi 12 zł za proszek spłukanie i nabłyszczanie. Dobre ciśnienie ale bez rewelacji ogólnie. Szczególnie że minuta kosztuje chyba 2 zł. Jak dla mnie w Łomży najlepsza myjka jest na dantexie. Szkoda ehrle niema u nas myjki bo mają fajne. A ogólnie tej wordowskiej myjki nie polecam niestety.
|
|
moja siostra zapłaciła za syna, po roku przyszedł komornik, zadzwoni Pani do nich i trzeba to wyjaśnić, na str. internetowej są nr.telefonów i adres. Radzę nie bagatelizować sprawy. Pozdrawiam
|
|
to są oszuści nawet tam pobrać nic nie mogłam i tak to zostawiłam dobrze ze przy rejestracji nie podałam dokładnych swoich danych tylko inicjały
|
|
parę lat temu prawie obciłem palca (nie w pracy) przyszli i jest prawie ok ! odszkodowanie około 2 tyś zł PZU
|
|
adamosxx szybko wytrzezwiales... Obojetnie ile sie nie wypije wsiadajac za kolko po spozyciu jest sie totalnym idiota.
|
|
powiem wam jedno praca w piekarni jest bardzo ciężka nie dość że na same nocki przeważnie lub w większości to jeszcze wszystkie niedziela i święta są pracujące przychodzisz do pracy dostajesz zlecenie i masz to zrobić i pracodawcy nie obchodzi czy ty zrobisz to w 5h czy 15h ma byc zrobione bo zamówienie i wszystko jest tak wyliczone że ostro się skręcac zeby wyrobic się w 8 godz ale raczej jest to niemożliwe dla mnie sa to wyzyskiwacze bez wyjatku wszystkie piekarnie ich to nie obchodzi że ktoś ma rodzine dzieci masz zapier .... a jak nie to won! stara spiewka
|
|
możne zrobimy ranking zarobków i godzin pracy w piekarniach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |