niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkanie+ nareszcie w naszym miescie

Witam
ja na twoim miejscu szukalbym na allegro, jesli z technicsow to polecil bym ci cos w granicach 800zl, niekupowal zas ,,sieczki,, najnizszych modeli
niebral tez od ludzi co w ogule nie maja pojecia o gramofonach, a beda ci chcieli zasugerowac ,,ze to ********* audofilska maszyna,,
mialem na mysli lomzynskie komisy, szukaj gramofonu z ramieniem ktury ma mocowanie wkladki od gory, tzw 1/2 cala, daje ci to szerszy wybor wkladek, ramie powinno miec chocby reulacje nacisku igly i antyskating
technicsow na allegro jest spory wybor, hoc ja osobiscie wybralbym inna firme
co do zakupow na allegro t0 wiadomo ze zawsze jakies tam ryzyko jest, ato zabezpieczenie przesylki przez sprzedajacego a to wina kuriera, osobiscie posiadam juz trzeci gramofon kupiony na allegro i nigdy sie niesparzylem, a docelowy gramiak przybedzie z angli, z angielskiego e baya(narazie fundusze nie pozwalaja he he)
... soul...funk...jazz? chlopie trafiles w moje gusta, narazie posiadam skromna kolekcyjke niespelna 120 plytek,ale ciagle sie zwieksza, przyznam ze to chorobliwie WCIAGAJACE! i z plytami jak w ruletce,znajdzie sie pare czarnych owiec jak i zas naprawde zajebiste tloczenia kupione za smieszne pieniadze, czesto plyty piecdziesiecioletnie bija na leb wapolczesne wydania
to natyle
Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkanie+ nareszcie w naszym miescie

fajnie
a my całą ekipą do Egiptu lecimy, takie ceny, że hej :)

HAHAHAHA

Masz jakieś konkretne propozycje albo oferty ? że tak wybierasz :> jak ktoś ma jakoś ofertę roboty to pisać :)

W Łomży było wielkie więzienie i tu jest pytanie, w którym miejscu znajdowało wymienione więzienie ? /do tej pory zachował się jeden z budynków więzienia i jest w bardzo dobrej kondycji/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org