czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kwach znowu pijany

Wydaje mi się że zdjęcia są zrobione w Siemieniu, z lub obok drewnianej platformy widokowej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kwach znowu pijany

Leszku!
Serdecznie dziękuję za zainteresowanie, szkoda że nie chcesz ze mną spotkać się. Było by mnie bardzo miło poznać Ciebie osobiście. Musisz, chyba tam bywać bo skąd wiesz, że jest tam punkt widokowy. Mam po sąsiedzku hurtownię napojów, zapłacę tam za piwo (jeżeli pijesz takie trunki), a Ty odbierzesz i nie musisz ze mną spotykać się.

Pozdrowienia.

Niestety nie. Umowa z Ideą przewiduje "rekompensatę" dopiero po braku zasięgu przez 72 godziny - bez przerwy.

W moim telefonie zdarza się co jakiś czas że telefon tak po prostu szuka zasięgu i znajduje go po kilku minutach... Czyżby jakieś przeciążenia?

Chcesz mojo foto jako mam na pulpicie ? hehe no to wiesz byś musiał się skontaktować na GG ;)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Z tego co słychać, to ten nasyp marnie już wyglądał.

Na kochanka :d cóż mnie nędni te wasze wszystkie radia najlepiej jak jade samochodem to słucham albo swojo muze na kasecie albo ( Polską Trójkę ).

/

a jednak Rakowo poprostu widac je na zdjeciu

Dokladnie, MrS ma racje.
Rajgrod noca znaja wszyscy chetni uczestnicy obozow "ARCUSA" .Piwko spoko kupisz i tu i tam, a oprocz tego : tam patent dostanie kazdy. Nawet kolezanka mojej corki, ktora na egzaminie przy podchodzeniu do kei przywalila w pomost.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Panstwowe szkoly sa w wiekszosci lepsze od prywatnych poniewaz w wiekszosci zostaly zalozone wczesniej od obecnych prywatnych, przez co maja swoj dorobek i w miare :/ wyselekcjonowana kadre. Poza tym jak ktos napisal o poziomie szkoly decyduje poziom studentow. W polsce ci lepsi stawiaja na uczelnie panstwowe - majace najwieksza renome. Tak jest w 95%. Istnieje troche szkol prywatnych na poziomie czolowki szkol panstwowych, ale sa to glownie drogie szkoly do ktorych posylaja swoje pociechy bogaci rodzice, nie chcacy narazac dzieci na niepotrzebny stres. (Studiujac na uczelni panstowej nie masz gwarancji ze ja ukonczysz, na wiekszosci prywatnych kazdy student to $ wiec latwo sie go nie pozbywaja). Dlatego istnieje taka opinie ze panstwowa szkola lepsza. Pewnie u pracodawcow tez.

Co do wyboru kierunkow na uczelni. Wiem ze robiono w szkolach srednich ankiete co do otwarcia panstwowej szkoly wyzszej w Lomzy. Bylo tam pytanie o kierunek. Pewnie duza czesc wybrala informatyke, natomiast zarzadzanie i marketing PWSiP otworzylo z powodu latwosci dostepu do nauczycieli. W koncu ZiM to kierunek ktory skonczylo najwiecej osob ostatnim dziesiecioleciu - jest ich przesyt. Co jednak nie swiadczy dobrze o rektorze...

Poza tym szkoda ze szkole otworzyli dopiero rok temu, wlasnie konczy sie okres wyzu demograficznego i w najblizszych latach upadnie wiele szkol wyzszych. Nie wiem czy przez ten czas uda sie PWSiP utworzyc jakas marke. Bo pozniej potencjalnych studentów bedzie naprawde malo i nawet konkurencja w postaci Agrobiznesu i Janckiego moze okazac sie za duza dla PWSiP. Chyba ze ludzie beda wybierac panstwowe, jako lepsze bo tansze i panstwowe

Oni tam chyba dodaja troche alkoholu zrobionego z tego oleju do benzyny/ropy, przez co benzyna z olejem jest nieco tansza, bo alkohol jest tanszy z tego oleju. Nie wiem jak wtedy wyglada jego spalanie, czy nie spada moc silnika? W kazdym razie glowna zaleta oleju rzepakowego, to ze nie placi sie calego kosztu benzyny krajom NAFTA, a pare procent moga zarobic na tym Polscy rolnicy rzepak produkujacy.

Nasza

Nigdy nie lubilem jagi i nie polubie..J J j Ka ka jagielonia k***a...
...ŁKs najlepszy jest....
Pozdro dla kibicow łks'u

Nigdy nie lubilem jagi i nie polubie..J J j Ka ka jagielonia k***a...
...ŁKs najlepszy jest....
Pozdro dla kibicow łks'u

Siemasz ziom wreście powrucił ten wielki ptysiu hehe cóż ja też mam kilka zamiarów :-]

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

Z kim do flaszki ?

Chcesz to przychodz domnie mam pełno lodówke ty i ja może wiele zdziałać więc nie da ci tego nawet pizza z zachodu tego co możemy stworzyć ... koleżanką hehe :-]

Treść jest ukryta

nienormalnie._.normalna NIE WSTYDZ SIĘ !!

nienormalnie._.normalna NIE WSTYDZ SIĘ !!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Widac, ze sporo z Was nie chodzi do kościołó skoro twierdzicie ze jest ich za dużo... prawie na każdej mszy każdy kościół w Łomży jest pełny.

nienormalnie._.normalna NIE WSTYDZ SIĘ !I TAK TO TY !

:) tralalalala babka srała :)

To Ty !!!!!

nienormalnie._.normalna CHODZ DOMNIE POD KOC NIE WSTYDZ SIĘ JA CI DAM WSPARCIE :D:D

zauwaz ze mamy inny e- meil :) niz tamta podszywaczka

JEŚLI COŚ TO NIE JA BO TO MÓJ BRAT :/ A I POZDRO DLA NIENORMALNEJ :)

ŁADNE FOTO DAŁAŚ :)

A gdzie żeś to bywał ....... .................?

ODRAZU CAŁY KRAJ :D

dowiem sie kim jestes , wosjka polskiego ulica tak ?

Pewnie przejdzie do Wisły po tej rundzie. Zresztą na jego miejscu poczekałbym jak ŁKS wejdzie do II ligi {:)} i stamtąd przejść do jakiegoś górnika albo amiki.
Drugi wariant to taki, że przejdzie do Wisły i zostanie stamtąd wypożyczony do I-ligowego klubu na sezon żeby się wypromować.

BIJ WAL WYGOŃ A ZATO CZEKA CIEBIE HAJNÓWKA A NIE PODSTAWÓWKA CELA CZEKA kIEDY DZWONIĆ ?

rudy błazen z druhem

Ja pierdole jaka wpadka pisałem na koncie mojego pierdolnietego kuzyna !! ;/ Sorry Wam To Co Napisał :

Autor: śLeDcZy (---.lom.vectranet.pl)
Data: 12-08-05 20:23

śLeDcZy Kuzynie nie śmiechaj się pozwoliłem ci pisać pod jednym warunkiem żebyś nie pisał takich głupot jak ptysiu91 bierz przykład od starszych :) a dla ptysia luz piosenka na lato :) >> Nowator - Przez Chwilę << ściągnij sobie Pysiek :) Więc Strzała wam ...

To ja pisalem tylko zapomnij się wylogować :/

--------------------------------------------------------
Tylko Łomża ŁKS !!!

Jak się jest na bieżąco, to się wie, że przy naprawie nasypu pracowano 24 godz/dobę i że unia w tym przypadku nie dała nawet złamanego centa. Remont był wykonywane za pieniądze miastaU

niezabardzo ale jak tylko toc ma to niech da już

W sobotę na bramce w wejściu na stadion stała młoda dziewczyna w ubraniu ochroniarskim , przerywała bilety i obmacywała wchodzących chłopów. Czy szefowie tej kobiety mają trochę oleju głowie? Ponadto tak się przejęli swoją rolą , że obmacywali też starszych dziadków po 60, 70 lat. Ciekawe co to za jedni i skąd zarząd ŁKS-u ich wytrzasnął.

L. Tołstoj

tylko mi nie mów,że dopiero teraz to do Ciebie dotarło :l

ewuńcia1 czemu przesadzasz? Jeśli kursant nie umie ruszać autem, nie ma poczucia odległości, nie wie gdzie jest w aucie hamulec a gdzie sprzęgło, to po co jedzie głównymi ulicami miasta. Niech najpierw poćwiczy na placu manewrowym, na jakiejś mniej ruchliwej uliczce, niech nauczy się włączać w odpowiednim czasie kierunkowskazy i biegi, niech nauczy się skręcać, a później niech rusza na podbój miasta.

znalazłeś to na forum ŁKS-u

wpier..dol i dozywocie bez prawka ddla gnoja!!

L. Tołstoj

jak kiedyś zapomni odpiąć to pojedzie sobie ze swoim ogródkiem na haku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org