Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ukraińcy bez wiz |
jak ja szukam baby tylko jakos znalezc nie umiom:) wstydliwom jest
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ukraińcy bez wiz |
W Warszawie się dobrze sprawują. Brzydsze to one nie są. Teraz nie ma mowy że kierowca komuś przed nosem zamknął drzwi. W scaniach jest specjalny sygnał dźwiękowy przed zamykaniem drzwi i pasażer po usłyszeniu takiego sygnału nie może wysiadać. Jest większe miejsce dla wózka inwalidzkiego. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jest jeden plus - stare zdezelowane jelcze w końcu pójdą na żyletki! mam nadzieję ,że więcej tego złomu już na ulicach Łomży nie zobaczę! Nareszcie coś się w tej Łomży dzieje ... coś idzie ku lepszemu! oby tak dalej!
|
|
AlicjaZKrainyCzarów akurat się mylisz w tym wypadku młoda jesteś i mało wiesz na ten temat tu nie chodzi akurat o chorą wątrobę bo ta osoba jest zdrowa jak rydz i żadna cholera jej nie weźmie tylko doprawiła się tak przez antykoncepcję a plamy na twarzy są tak głębokie że można je usunąć dopiero za pomocą lasera a to zabieg tak kosztowny że szkoda jej wydać kasę na lekarza a jest osobą dość majętną.Rozmawiałam z nią osobiście i to nie jest tylko jednorazowe usunięcie za pierwszym razem tego nie da się usunąć w całości no ale czego nie robi się dla...
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Pb55ep-DrSo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |