niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piotrowicz \"Pilny i zdyscyplinowany\".

nic więcej chyba nie da się na ten temat powiedzieć, jutro o 10 dni otwarte liceum/gimnazjum, tam będą na pewno też konkrety dotyczące ubiegłorocznego progu rekrutacji i ogólnie tego jakie będą w tym roku klasy (właśnie w ubiegłym po raz pierwszy wprowadzono coś na kształt profili - humanistyczny i matematyczny, ciekawe czy w tym roku się nie wycofają), można będzie się przejść po szkole, pogadać z nauczycielami, nałapać ulotek i informatorów (dodatkowo wszystkie osiągnięcia bla bla) a i najeść ;)
i dokładnie, dawno chyba nie zdarzyło się, żeby nie przyjęli odwołania, szczególnie kiedy nie wysyła się karteczki a osobiście (dziecko z rodzicem) pójdzie do dyrektora, ładna przemowa o pilności i chyba nie było takiego, co by go odrzucili, więc jak naprawdę zależy, to nie będzie problemu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piotrowicz \\\"Pilny i zdyscyplinowany\\\".

no mi zaden instruktor na kursie tego nie powiedzial, mowili tylko o takich punktach. Mialem lekcje w szkole z jednym egzaminatorem i tak samo mowil, ze nigdy nie mozesz byc pewien ktoredy pojedziesz. Nie trafil? I tu sie mylisz dwa podejscia z tym samym, a do tego ja mialem tez egzamin z tym gosciem. Trasy byly inne. Pech.

dobrze płacą, spoko warunki, polecam

Ja już zaliczyłem 11 tras i jeszcze wszystlo przede mną;)

Sprawdź nową płyte Na YouTube
Fabisz & Majeś ! To Jest Tak Jak Myślisz !
www.youtube.com/user/Flovv02

Pobierz :
http://www.sendspace.com/file/dqnblu

niewygodne..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org