Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piotrowicz \"Pilny i zdyscyplinowany\". |
nic więcej chyba nie da się na ten temat powiedzieć, jutro o 10 dni otwarte liceum/gimnazjum, tam będą na pewno też konkrety dotyczące ubiegłorocznego progu rekrutacji i ogólnie tego jakie będą w tym roku klasy (właśnie w ubiegłym po raz pierwszy wprowadzono coś na kształt profili - humanistyczny i matematyczny, ciekawe czy w tym roku się nie wycofają), można będzie się przejść po szkole, pogadać z nauczycielami, nałapać ulotek i informatorów (dodatkowo wszystkie osiągnięcia bla bla) a i najeść ;) i dokładnie, dawno chyba nie zdarzyło się, żeby nie przyjęli odwołania, szczególnie kiedy nie wysyła się karteczki a osobiście (dziecko z rodzicem) pójdzie do dyrektora, ładna przemowa o pilności i chyba nie było takiego, co by go odrzucili, więc jak naprawdę zależy, to nie będzie problemu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piotrowicz \\\"Pilny i zdyscyplinowany\\\". |
no mi zaden instruktor na kursie tego nie powiedzial, mowili tylko o takich punktach. Mialem lekcje w szkole z jednym egzaminatorem i tak samo mowil, ze nigdy nie mozesz byc pewien ktoredy pojedziesz. Nie trafil? I tu sie mylisz dwa podejscia z tym samym, a do tego ja mialem tez egzamin z tym gosciem. Trasy byly inne. Pech.
|
|
dobrze płacą, spoko warunki, polecam
|
|
Ja już zaliczyłem 11 tras i jeszcze wszystlo przede mną;)
|
|
Sprawdź nową płyte Na YouTube Fabisz & Majeś ! To Jest Tak Jak Myślisz ! www.youtube.com/user/Flovv02 Pobierz : http://www.sendspace.com/file/dqnblu
|
|
niewygodne..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |