Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stowarzyszenie Endecja - nowa jakość na scenie politycznej |
Dokładnie. Z internetu ciężko mi jest się nauczyć, niektórzy tak potrafią, ale ja niestety nie. Dlatego poszukuję nauczyciela. Te dwa numery telefonów to do kogo są konkretnie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stowarzyszenie Endecja - nowa jakość na scenie politycznej |
kawosz po twoich postach watpie, ze grasz tak dobrze jak mowisz. I nie zgrywaj kozaka, bo z metronomem bedziesz za pan brat przez cale zycie od kiedy zaczniesz grac. Co do grania to przejdz sie do kami (muzycznego na dmowskiego) i podpytaj. Jak pamietam Przemek udzielal lekcji, a jesli nie to na pewno da Tobie namiary na kogos z chlopakow, a jak nie to poszukaj numeru do Boguckiego, ja niestety juz nie mam.
|
|
rewelacyjny sprzęt ;)
|
|
1/zabudowa kuchenna, np edwal -rewelacja 2/albo remoncik: wstawienie małego korytarza, wyburzenie ścian tak by powstał salon z przedpokojem , zadzwoń do kolesia 504 80 63 87, bo tak mi proponował, a ja zrobiłem zabudowę kuchenną( taniej wychodziło) pozdro rudy błazen z druhem
|
|
Ktore polecacie firmy robiace profesjonalny chip tuning w silniku 1,9 Tdi 130 km bardziej interesuja mnie firmy ktore pisza konkretny program pod auto
|
|
Poważny problem ;) Udaj się do lekarza ;p A zg głodu napewno nie umrzesz ,tylko organizm ci się oczyści ;D
|
|
Ja znam rewelacyjną metodę na przeziębienie. Trzeba sprowadzić do swojego ogródka kilkanaście kotów i dokarmiać je przez kilkanaście dni.
|
|
MRMotors Wawa jak wyżej
|
|
Fontanna na Starym Rynku była OK. a teraz mamy sikawkę i to za jakie pieniądze !!!
|
|
ty się żalisz czy chwalisz ???????
|
|
Oddam wielki karton zabawek dla małego chłopca: są tam przede wszystkim auta, puzzle, figurki itp. Używane więc trochę zniszczone ale na pewno ucieszy się z nich jakiś chłopczyk. tel 793501676 odbiór najlepiej jeszcze dziś albo jutro wieczorem.
|
|
duch zapytaj się Riposty. Urynoterapię stosuje zdrowa na ciele jest ale na umyśle nie koniecznie. Zawsze ochotę ma na sex byle gdzie byle jak byle z kim. Coś w tym musi być zawsze w gotowości zawsze ma chęć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |