niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podwójne standardy PiS

Wiecie dlaczego frytki są mocno nasączone tłuszczem?..., bo olej jest zbyt ciemny i tak się właśnie dzieje,wiem bo pracuję przy czymś takim, jak pracodawca oszczędza na oleju to bardzo długo się na nim smaży aż będzie bardzo mocno brązowy i dlatego wszystko jest bardzo mocno nasączone olejem i wygląda jakby nie było wcale odsączone.Nie radziłabym jeść takich potraw wiecie ile to kalorii?... i jest oczywiście niezdrowe, smaczne owszem zgadzam się ale smażone na starym oleju.:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podwójne standardy PiS

Niektórzy lubią grać w maszyny, wiem bo mam kolegów którzy dużo wygrywają.Trzeba szczęścia szukać wszędzie...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jeśli ktoś ma strój szlachcica dla 6-latka to proszę o informację!

siemka śmiga ktoś dzisiaj?

:(

Panienka w wieku 30 lat idzie po plaży i nagle zobaczyła stara butelkę. Podniosła, potarła i z butelki wydobył się dżin. Panienka pyta :
- "Czy będę miała trzy życzenia?"
Dżin:
- "Nieeee, przykro mi ale ja jestem dżinem spełniającym tylko jedno życzenie"
Panienka bez wahania:
- "To proszę o pokój na Bliskim Wschodzie. Widzisz te mapę Duszku? Chce, żeby te wszystkie kraje przestały ze sobą walczyć, żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i harmonii."
Duszek popatrzył na mapę i mówi:
- " Kobieto bądź rozsądna, te kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne życzenie."
Panienka pomyślała przez chwile i mówi:
- "No dobrze, przez cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał, szanował, bronił, dobrze zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, był świetny w łóżku, był wierny i nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam życzenie"
Dżin pokręcił głową z niedowierzaniem, głęboko westchnął i powiedział:
- "Pokaz mi Kobieto te cho***** mapę jeszcze raz."

Widać po znaczku na przodzie :)

reszta to słupy ! a kasa dzielona równo haha

http://www.youtube.com/watch?v=YX4KY9wa7Io

Biega ktoś po alejkach "papieskich"?

oj przykro mi że ktoś złamał ci serce...nie miałam okazji tego poznać...
von chrupka a w jakim salonie przyjmuje twoja kosmetyczka??i czy po tym zabiegu dlugo skóra dochodzi do siebie??blizny nie zostaną??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org