niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ministra Jakiego poczucie elementarnej sprawiedliwości

klubów nie ma, ale są meliny

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ministra Jakiego poczucie elementarnej sprawiedliwości

Autor: madzia00 (82.139.163.---)
Data: 10-04-11 14:33

no własnie wiec dlaczego robi sie indukcie po terminie???? po to własnie by wywołać poród ;P Liczę się z tym że cc to poważna operacj, mi akurat zrobiono ja w warunkach komfortowych ;p i licze sie z tym ze wystepuja czasem jakies komplikacje po cc, ale tak jak wspomniałam ZYJEMY W XXI W. I JEZELI JEST MOZLIWOŚĆ UŁATWIENIA DZIECKU PRZYJSCIA NA SWIAT METODA CC I OSZCZĘDZIC MATCE BOLU TO DLACZEGO NIE SKORZYTAC. JEZELI CESARKA JEST TAKIM BAAAARDZO POWAZNA OPERACJA TO DLACZEGO JA WYKONUJA????? OT PYTANIE!

Nie każdy ma pieniądze, a założycielka tematu jak pisała - nie ma. Jeszcze raz powtarzam. Jest ryzyko przy takim położeniu, ale wiem, że tu odbiera się takie porody zarówno naturalnie jak i cc. W każdym porodzie masz ryzyko. Medycyna nie jest nauką gdzie możesz wszystko przewidzieć. Ponadto każdy organizm inaczej reaguje na chociażby znieczulenie czy oxytocynę. Po to robi się test. Nikt nie zrobi ci indukcji bez testu.

Autor: madzia00 (82.139.163.---)
Data: 10-04-11 14:40

TO NIE SA ZADNE FANABERIE. ODPOWIEDZ MI W TAKIM RAZIE DLACZEGO POPRZEZ INDUKCIE <PODANIE JEJ W CIUT MNIEJSZEJ ILOŚĆI NIŻ NORMALNIE> ROZWARCIE DOCHODZI DO JEDYNIE 6 CM, A PO 30 MIN SPADA ONO DO 4 CM??? NOI JAK MA SIE ODBYĆ NATURALNY PORÓD Z TAKIM ROZWARCIEM? A ZDAŻAŁY SIE TAKIE PRZYPADKI W NASZYM ŁOMŻYŃSKIM SZPITALU;P ALE CÓŻ CZEKANO...AZ ROZWARCIE BEDZIE 10 CENTYMETROWE, AZ TU NAGLE DZIECKU PULS ZANIKA, I OSTATNIA DESKA RATUNKU JEST CC :)

Bo każdy reaguje inaczej. Rozumiesz? A skąd wiesz że się zdarzały? Jakiś dowód? Tam pracują ludzie którzy myślą. Położne są przygotowane na wszelkie sytuacje. To jest szpital. Nie oczerniaj bo przyjeżdżają tu rodzić z Zambrowa, Ostrołęki, Pisza itp. Nie sądzisz że zbyt czarno opisujesz tę rzeczywistość?

Re: Ministra Jakiego poczucie elementarnej sprawiedliwości

szukamy fajnego miejsca

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org