środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie dla UE- referendum w kaliskim Zespole Szkół Ekonomicznych !!!

cdn............

Bratniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie dla UE- referendum w kaliskim Zespole Szkół Ekonomicznych !!!

Pomysł na zagospodarowanie okolic Narwi jest wspaniały. Jestem tez za tym , żeby nad Narew powrocił Ogrodek Jordanowski. Był to przeciez raj dla dzieci. Pamietam dokładnie ( choc minęło juz wiele lat) jak z rodzeństwem lubiliśmy tam przebywać.
Dlaczego dziś, nie mogą miec dzieci własnego parku w Łomży, z dużym placem zabaw, dostosowanym do każdej pory roku.
/ z dużą piaskownicą, z planszą szachowa na stałe wmontowaną w teren, oraz wiele innych- bardziej nowoczesnych gier i miejsc wesołej zabawy/.
Życzę władzom miasta i wszystkim odpowiedzialnym za ten projekt , powodzenia, to przyniesie radość nam wszystkim.

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Re: Nie dla UE- referendum w kaliskim Zespole Szkół Ekonomicznych !!!

Myślę, że wszelkie działania policji zmierzającego do zapewnienia bezpieczeństwa na drodze należy akceptować i wspierać. Jeżdżę samochodem ponad 20 lat. Nigdy nie uczestniczyłem (na szczęście) w żadnej kolizji a na drodze czułem się bezpiecznie. Ostatnio zauważam na drodze jednak coraz więcej kierowców nieodpowiedzialnych, nierozważnych, bezwzględnie zasługujących na wysokie kary a nawet odebranie prawa jazdy. Nowe zjawisko na drodze (do tej pory raczej niespotykane) to przypadki ryzykanckiej i zbyt szybkiej jazdy przez młode dziewczyny. Teraz taka moda?
W Łomży nagminna jest jazda lewym pasem, wyprzedzanie na linii ciągłej i na przejściach dla pieszych oraz wjazd na skrzyżowania przy żółtym świetle. Normą stają się nocne popisy gówniarzy-kierowców, którym tatuś kupił szybką „brykę” a im samym bardzo spieszno na tamten świat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org