Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Posłanka PiS z propozycją dla nie-katolików. Oświadczenie albo deportacja |
Na mnie nie licz :) Ja jestem lewacki komuch :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Posłanka PiS z propozycją dla nie-katolików. Oświadczenie albo deportacja |
z Gołotą. Stałem sobie przy barze i podszedł Adamek: - Postaw mi drinka - mówi - Nie stawiam obcym - odpowiadam - Czy Ty wiesz kima ja jestem?! - mówi nieco zdziwiony Adamek - A co zapomniałeś kim jesteś?! - odpalam mu będąc coraz bardziej wkurzony W tym momencie Adamek nie wytrzymał i zamachnął się na mnie prawym sierpem. I to był jego błąd. Błyskawicznym ugięciem kolan uniknąłem ciosu (Adamek przypierdzielił w siedzącą obok jakąś wypacykowaną blondi), po czym (będąc schylonym) wyprowadziłem szybką serią trzech ciosów smoka trafiając go prosto w przeponę. Adamek skulił jak jeż a wtedy ja użyłem skoku tygrysa aby nad nim przeskoczyć. Mając przed sobą jego wypięte pośladki zastosowałem zwykły boks i zacząłem je z całej siły okładać. Adamek długo nie ustał i z impetem padł plackiem na glebę. Szybko przekręcił się na plecy i chciał wstać ale wtedy ja zastosowałem cios zwanym ukąszeniem skorpiona czyli salto połączone z lądowaniem obiema stopami na jego fizjonomii (jak ktoś nie wiem co to jest to odsyłam do Wiki). To była prawie nokaut ale że ja lubię kończyć efektownie to zastosowałem na koniec tzw. "wystrzał konia". Gdy Adamek próbując wstać przyjął pozycję "na czworaka" spokojnie podszedłem do niego, odwróciłem się i wyprowadziłem potężne uderzenie piętą w którym skumulowałem całą moją wewnętrzną energię kosmiczną (tylko 0,0003 promila ludzi na świecie umie z niej korzystać). Adamek poszybował jak meteoryt lądując za drzwiami remizy. I już nie wrócił... Cała akcja trwała zaś około 7 sekund. Dlatego przestrzegam: gdy każecie komuś kupić sobie drinka to najpierw zapytajcie go co trenuje. Adamek o tym zapomniał. Wyjawię Wam, że posiadam czarne pasy w japońskich sztukach tama-gochi (7 dan) oraz su-do-ku (3 dan), a także zielony pas w koreańskim taekwondo. Pozdrawiam fanów wschodnich sztuk walki!
|
|
Skoro to najgłupsze forum,to po co tu w ogóle piszesz cokolwiek??????????Po co tu zaglądasz????????
|
|
Oj Omanio . Z ciekawości zagląda :):):) Jak każdy kto szuka sensacji :):) ”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”
|
|
idiota
|
|
www.allegro.pl
|
|
BKL - Byle Komu Loda
|
|
Adamek by cie zwinął w pół i kopnął jak piłkę!puu!
|
|
a może jest w łomży skup odzieży a nie komis??? wie ktoś???
|
|
jakie są ceny za oczyszczanie twarzy w intercosmetic i w tym na przeciwko dworca?
|
|
bless tam jest napisane h*j Ci do tego , a nie ze jestes h*jem .czytaj uwazniej tekst :) a skoro jestes kobieta to Cie przepraszam za tego kundla i Macka z Klanu. A kotow nie lubie czy to czystej rasy czy nie, dlatego lepiej dla kotow zeby sie nie krecily kolo mnie i moich glanow.hehe
|
|
czy ktoś ma może jakieś aktualne informacje o łomżyńskich szkołach rodzenia? gdzie, za ile itp. ? proszę o odpowiedz "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
przemek20 - mylisz się. Jest ich pełno. Rozumiem, że chodziło ci o język rosyjski. Otóż często da się słyszeć Czeczenki, które tym językiem się porozumiewają.
|
|
No to wszystko wiadomo o Tobie " fanka bocianka " jesteś adminem na tym forum a skąd wiem, to proste. Napisałaś post i sama sobie dwa razy odpowiedziałaś a ja napisałem też no i co, nie ma twoich samo odpowiedzi oraz mojej wypowiedzi, i co Ty na to ? Tak może robić tylko admin bo tylko on ma takie możliwości. fanka bocianka TO ADMIN FORUM 4LOMZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ja też mam peeeełno.
|
|
haha lubie czytać Twoje opowieści ;D a Wy ludzie nie spinajcie sie tak tylko bierzcie to z przymrużeniem oka :) pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
fanka bocianka jest adminem na 4lomza Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 09-04-11 14:31 Strzałę do łuku. Może ktoś ma taką i już nie używa.? Bardzo dobre sa strzaly z trzciny. Niesamowicie szybkie, oczywiscie wymagaja troszeczke wiecej wkladu pracy no i w odpowiednim czasie trzeba ta trzcine wyciac. Pozatym przy polowaniu na drobna zwierzyne czy ptaki wcale nie potrzeba grotow,energia strzaly jest wystarczajaca. Prawdopodobnie w dawnych czasach wiecej grotow bylo robionych z kosci. Po dobry kamien trzeba bylo chodzic setki kilometrow. Autor: duch (---.215.126.49.static.gvt.net.br) Data: 09-04-11 14:58 No to wszystko wiadomo o Tobie " fanka bocianka " jesteś adminem na tym forum a skąd wiem, to proste. Napisałaś post i sama sobie dwa razy odpowiedziałaś a ja napisałem też no i co, nie ma twoich samo odpowiedzi oraz mojej wypowiedzi, i co Ty na to ? Tak może robić tylko admin bo tylko on ma takie możliwości. fanka bocianka TO ADMIN FORUM 4LOMZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Z adminem nikt nie chce rozmawiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fanka bocianka TO ADMIN FORUM 4LOMZA
|
|
CZY KTOS MOZE WIE GDZIE W LOMZY ZATRUDNIAJA OSOBY NIEPELNOSPRAWNE W LOMZY NIE WLICZAJAC DRUKARNI NA KALIBROWEJ :) BEDE WDZIECZNY ZA POMOC
|
|
Umówię się z dziewczyną na dzisiejszy wieczór.
|
|
Znieczulenia jak nie było, tak i nie ma :/
|
|
zatarłeś te swoje bmw bo ci pilot wypadł na ziemie zmień baterie i dalej będzie jezdziło
|
|
Re: PosÅanka PiS z propozycjÄ dla nie-katolików. OÅwiadczenie albo deportacja |
z jakiego prezentu na urodziny najbardziej cieszyła się dwu letnia dziewczynka? proszę o pomoc
|
|
zostali wyeliminowani przez adminów:)
|
|
Zastanawia mnie z jaka ilością wody rozrabiane są te sosy. Bezczelne jest to, że robi się z klienta idiotę twierdząc że nie zauważy sosu rozrobionego 1:1 z wodą. Byłem tam ostatnio na pizzy i napewno była to juz pierwsza i ostatnia wizyta mimo bardzo dobrej pizzy.
|
|
:\/
|
|
wcale nie rób, oszczędź nerwów sobie i innym :)
|
|
Niestety musiał ci się trafić jakiś trefny sos, ja często jadam tam pizze i sosy wydają mi się w porządku.
|
|
Witam a jaki to samochód ? bo ja też potrzebuje c zamka przekaźniki do primery
|
|
Popytaj na szrocie, może akurat jest tam taki samochód.
|
|
dla każdego coś dobrego, ale ogólnie to nie ma tutaj jakichś niezłych pomysłow :)
|
|
http://www.kciuk.pl/Zakaz-zawracania-dupy-l51996
|
|
plaga się rozprzestrzenia w zastraszającym tempie... :[
|