Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent pracę załatwia przez SMS-a i Prokuratura zajmie się prezydenckimi SMS-ami - co dalej ... |
Czy ktoś się orientuje ile wynosił próg do gimnazjum na Bernatowicza w zeszłym roku? Czy dziecko bez tytułu finalisty/laureata ma szanse się dostać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent pracę załatwia przez SMS-a i Prokuratura zajmie się prezydenckimi SMS-ami - co dalej ... |
Inwestor ktory ma wybudowac galerie Narew czeka az mu sie pozwolenie na budowe skonczy,bo chyba jest jakis okreslony czas na rozpoczecie budowy.
|
|
Re: Prezydent pracę załatwia przez SMS-a i Prokuratura zajmie się prezydenckimi SMS-ami - co dalej ... |
a dokładnie jaki kolor?
|
|
Wiem, ze sie bpisz tym bardziej, ze juz masz za soba jeden niemily porod, ale wirz mi dasz rade. Ja tez za miesiac bede rodzic co prawda pierwsze dziecko ale ide z bardzo pozytywnym nastawieniem trzeba sobie powiedziec dam rade i nikomu nie pozwole zeby mna poniewieral, z takim nastawieniem ze wszystko bedzie dobrze naprawde wszystko pojdzie jak po masle, bo jak z gory nastawisz sie zle to wierz mi ten caly stres i nerwy tylko pogorsza twoja sytuacje. Pomysl, ze sa ciaze gdzie naprawde kobiety maja powazne problemy i grozniejsze dla dziecka i jakos daja rade, a drugi porod podobno jest latwiejszy ;) ja trzymam kciuki za ciebie nie bedzie tak zle tylko pamietaj abys darla morde na te wredne baby jakby co, placisz skladki, ubezpieczenie masz to jak psu micha nalezy ci sie odpowiednie traktowanie, bo to nie jest pobyt 15-latki na obozie kolonijnym zeby traktowali nas jak gowniarzy. To jest ich praca nik ich tam nie zmusza do robot publicznych, wiec czy im sie podoba czy nie maja wykonywac swoja robote tak jak sie nalzey.
|
|
Ten
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |