Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budżet miasta 2017... porównanie |
co oznacza BLM-??? blisko lomży mieszkam hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budżet miasta 2017... porównanie |
wrescie ktos sie za to zlapal... popieram Cie w 100 % ,ja napewno bede,a reszta niech siedzi i narzeka,zamiast sie przylaczyc...
|
|
Traffic
|
|
http://www.narew.info/wiadomosci/1406-lomza-obudzmy-lomzynska-starowke-apeluja-internauci-z-grupy-medialnej-narew-i-portalu-facebook A tutaj m.in., pod artykułem o budzeniu łomżyńskiej starówki można się dzielić opiniami i pomysłami.
|
|
którą szkołę zaoczną polecacie ??? słyszałem że na Polnej jest w miare łatwa szkoła ”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”
|
|
Ja zawsze biegam prawą stroną do mostku,nie wiem dlaczego,ale tak się jakoś przyjęło;-)Dzisiaj z biegów chyba lipa;-(
|
|
Wojna trwa nadal a BL-e robią na hu..., dziś w trasie zaczynając manewr wyprzedzania dureń zaczął przyśpieszać,dobrze że akurat było pusto i długa prosta,zrównałem się z nim ale i tak musiałem się spowrotem schować z tyłu,zwykłe chamstwo i gburstwo. Pozdrawiam tego barana z bordowej kia.
|
|
To czego tam nie siedzisz tylko się wiercisz i jeszcze najlepsze forume w powiecie krytykujesz. Chcesz żeby Ci naubliżali.
|
|
w łomży idzie jeszcze złapać tvp1 i tvp info z siatkowki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |