Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo, wreszcie PIS z tym skończył |
Tylko sprawdź czy są pedały.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo, wreszcie PIS z tym skończył |
Wiesz...dużo zależy od pogody.Bo można wiele fajnych rzeczy robić.
|
|
nie omania nie wierze ze auta nie jeździły toć wiesz ze ... ludzie mają za dużo benzyny ,z 75% tych przejeżdżających to jedzie od początku lasku do końca i z powrotem tak o sobie żeby spalić trochę benzyny- pozdrawiam takich : )
|
|
Dzięki Panowie :) Jak będzie w weekend pogoda to pojeżdżę poszukam tam gdzie piszecie.
|
|
No może i tak;-)Ale jak ja biegłam to chyba oszczędzali na benzynie,stał za to radiowóz policyjny w lesie...chciałam podejść zapytać jak dojść do Jednaczewa,ale zrezygnowałam;-))))))))))))
|
|
Wyjechać choć na weekend- ja wyjeżdżam co tydzień - inaczej bym się zadusił tutaj.
|
|
Systemu jak systemu ale na kapusi trzeba wszedzie uważać..... :))
|
|
Taki uczony a nie wie że to flaga Rosji
|
|
Nie manipuluj opinia tylko przyznaj się do propagowania totalitaryzmu komunistycznego ! Innym zabraniasz nazimu, a sam nie jesteś lepszy. Całe szczęscie, że jestem apolityczny :) Leszcz ! he
|
|
No Zenit,piękne to jest!
|
|
Miałeś flagę ZSRR więc kolego ktos-cos nie wprowadzaj w błąd i nie wyśmiewaj użytkownika PleasurmexC18,bo ma rację. Jeszcze przyjdzie pora na Ciebie, siedź sobie na tym forum i siej swoją propagandę.
|
|
ja szukam markowych ubran dla dzieci h&m next dostane to gdzies w lomzy? ”…Byłem znowu na rynku i widziałem, z jakim entuzjazmem Żydzi witali Niemców – wspomina Julian Jamróz. – Ci zbaranieli, byli zdziwieni i wściekli…”
|
|
517050028.POLECAM JAK NAJBARDZIEJ.BEDZIESZ ZADOWOLONA.JA KORZYSTAM Z JEJ USŁUG BARDZO CZESTO I ZNA SIE NA RZECZY I JEST TANIA :)
|
|
witam. Czy w Łomży jest jakiś sklep gdzie można kupić farby do ubrań? Jeśli tak to gdzie i w jakich są mniej więcej cenach?
|
|
jedna większa druga mniejsza? :D po tej stronie co latarnie biegłyście w stronę mostku a ja w przeciwną
|
|
Moja żona mówi że ja swojego mam.
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/urzednicy-dali-sie-nabrac,9070615,1,klip.html#
|
|
dobre dobre ;)
|
|
witajcie :) wiecie może czy gdzieś w okolicach Łomży lub w Łomży jest jakaś grupa zajmująca się kuglarstwem?? proszę o pomoc
|
|
,,a jak jesteś taka mocna to może umówmy się na Ogólnopolskie Dyktando i tam się sprawdzimy?" Nie ma sprawy.
|
|
a ja zawsze bylam zadowolona z wiktorii jak jeszcze pracowala w elfryzie... moze jak juz tak wszyscy niepolecaja to podaliby chociaz powod dlaczego?
|
|
Blog to coś podobnego jak forum, wiadomości. Jest to udostępnianie publiczne pewnych treści. Zatem jeśli na blogu umieścisz imię i nazwisko osoby niepublicznej w życiu społecznym osoba ta ma prawo pozwać Cię o udostępnienie danych osobowych. Konkludując, nie można ;)
|
|
MAM KAMERE{SAMSUNG} MALA ----PORZYCZE.
|
|
To rzeczy mogą ożywić starówkę miasta Łomża: - 2 dodatkowe ogródki z piwem - pizzeria z możliwością zjedzenia na świeżym powietrzu - dobra budka z lodami - fontanna, ale taka jak była za komuny a nie takie coś jak teraz - ławeczki w okolicach fontanny - więcej miejsc parkingowych w okolicy starówki - mała scena Te rzeczy mogą tylko zaszkodzić: - kolejne muzeum - teatr - cmentarz ;)
|
|
jak wyżej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |